Ryzen 5 3600 için B450 BIOS update

Amd geçiçi olarak boot kit gönderiyormuş, bu athlon 200ge mi neydi forumu doldurdum ama 1 gün oldu mail geri dönüş yapmadılar.
Dönüş yapılmaz veya hala bir çözüm bulamazsan anakartı bana gönderebilirsin kargo ücreti karşıladığınız takdirde kontrol edip güncelleyebilirsem güncelleyip yine aynı şekilde gönderebilirim ama en son çözüm olarak bunu yapabilirim.

msi servisine götürüp bios güncellemesini yaptım fakat pc acılıyor windows geliyor sonra yeniden başlat diyorum ekran kapanıyor kasa çalısıyor ama görüntü yok anakart b450 pro m2 v2 debug ışıklarında cpu yanıyor sönmüyor sonra kapat tuşundan kapatıp tekrar açıyorum ancak öyle normale dönüyor bu sorunu yaşayan çözebilen ??
msi servisine götürüp bios güncellemesini yaptım fakat pc acılıyor windows geliyor sonra yeniden başlat diyorum ekran kapanıyor kasa çalısıyor ama görüntü yok anakart b450 pro m2 v2 debug ışıklarında cpu yanıyor sönmüyor sonra kapat tuşundan kapatıp tekrar açıyorum ancak öyle normale dönüyor bu sorunu yaşayan çözebilen ??

malesef kartı yaptırdıktan sonra 2 gün kullanabildim pazar günü gece kapattım dahada açılmadı cpu ez debug ledi yanık kalıyor reset power tuşu falan hiç işe yaramadı en sonunda söyle 20-30 dk bekleyip açıyorum cpu ışığı 2-3 sn yanıp sönüyor sonra vga 5 sn kadar sanıp sönüyor sonra boot ışığı sonrada hepsi sönüp sistem açılıyor kart msi b450m pro m2 v2 bios sürümü son cıkanı ve bir öncekini de denedim işe yaramadı bu sorun tamamen bios ile mi alakalı yoksa parçalardan mı sizce vatana götürüyom zaten aradan 20-30 dk geçiyor orda çalışıyor diyorlar sorun yok :D bildiğin bug da kaldım bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
Anakartı alacak arkadaşlar almasın
74381424_2665742516973664_6259890292476870656_n.jpg

Ryzen 5 3600 satın aldım güncelledi vatanbilgisayar biosu eve geldim taktım biostan ram hızını 3200 e çekeyim dedim bi kısma geçiş yapmaya çalışınca çince olup donuyor bir çözüm bulamadı vatan bilgisayar garantiye gönderelim diyorlar bios harici bu işlemi yapabileceğim bir yer var mı

Anakartı alacak arkadaşlar almasın Eki Görüntüle 451761
Ryzen 5 3600 satın aldım güncelledi vatanbilgisayar biosu eve geldim taktım biostan ram hızını 3200 e çekeyim dedim bi kısma geçiş yapmaya çalışınca çince olup donuyor bir çözüm bulamadı vatan bilgisayar garantiye gönderelim diyorlar bios harici bu işlemi yapabileceğim bir yer var mı

Dili değişti. Problem yok onda şuan sadece dil değişmiş. Dil ayarlarından tekrar değiştiirp ingilizce yapabilirsin veya türkçe...

Dili değişti. Problem yok onda şuan sadece dil değişmiş. Dil ayarlarından tekrar değiştiirp ingilizce yapabilirsin veya türkçe...
hayır advanced bölümüne geçince çince olup donuyor :D sadece dili değişse ayar yapabilirdim ama sorunun kaynağı monitörümün olmamasıymış ben param olmadığı için apartın televizyonundan görüntü alıyordum hdmi ile
anakartta sorun yok yani gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, konu üzerinden süre geçmiş ama 11.11.2019 tarihli 7B86v1D güncellemesi bilgisayar açılışında bios süresini bende çok kısalttı. Deneyebilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı