Satyr

Decapat
Katılım
16 Ağustos 2019
Mesajlar
784
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
kapalıyız
Herkese merhaba. Ryzen 5 3600 işlemci için soğutucu önerisi için birkaç adet link bıraktım aranızda bunlardan herhangi birini kullanan var ise veya hangisi tercih etmek gereklidir. Önceliğimi kaliteli malzeme ve iyi bir soğutma olmasıdır. Son olarak elimdeki kasaya uygun mudur herhangi bir problem yaşar mıyım altta listelediklerindem herhangi birinde?

Kasam bu: Cooler Master Masterbox MB500

 
Kendim kullanıyorum 3600de. Boşta 30 33 derecelerde. 28 derece bile gördüm. İşkence testinde de 69 dereceyi geçmedi işlemci. Aşırı tavsiye ediyorum. 5900x i bile soğutuyor. Fiyat ve performans efsane.
 
O kadar para harcayacaksanız ve kasanız uyumluysa sıvı soğutma alın. Kule tipi soğutucuya o kadar para vermek gereksiz bence.
 
O kadar para harcayacaksanız ve kasanız uyumluysa sıvı soğutma alın. Kule tipi soğutucuya o kadar para vermek gereksiz bence.

Parasından değil, dediğim gibi önceliğimi kaliteli malzeme ve iyi bir soğutmayı elimdeki işlemci için arıyorum ileri vadede. Ancak sıvı soğutma nedendir bilmem ama pek içime sinmiyor oldum olası. Kule ısıtmanın yerini tutmaz gibi geliyor bana hep nedense. İşin uzmanları varsa aydınlatabilirler elbette bu konuyla ilgili.
 

Geri
Yukarı