Ryzen 5 3600 işlemci sıcaklığı ve kullanımı arttı

CBP açık mı diye bakacağım. Öneri için Teşekkür ederim.
Daha önceden müdahale etmediğiniz halde bu ısı ve kullanım değerlerini alıyorsanız şayet, yazılımsal bir sorunla karşı karşıya olabilirsiniz. Ayrıca kasanın fanları tıkanmış da olabilir. Onların da kontrolünü yapınız.

Anlayamadığım şekilde oyun açık olamadığında görev yöneticisini açınca cpu kullanımı hemen düşüyor.
Hocam görev yöneticisini açtığınızda CPU kullanımı 1 saniyelik %100 olup sonra düşer bu normal. Sistem görev yöenticisine anlık veri aktarıyor sonuçta.

Sisteminizi güvenilir bir antivirüs ve antimalware ile taratın. Korsan ya da güvenilir olmayan bağlantılardan indirdiğiniz bir dosya sorun yaratıyor olabilir. Direkt olarak donanımsal düşünmeyin. Elinizde bulunan işlemci stok fan ile 60 dereceyi görüyor boşta
Malwarebytes Hitmanpro ve Kaspersky ile taradım herhangi bir virüs bulamadı.
Daha önceden müdahale etmediğiniz halde bu ısı ve kullanım değerlerini alıyorsanız şayet, yazılımsal bir sorunla karşı karşıya olabilirsiniz. Ayrıca kasanın fanları tıkanmış da olabilir. Onların da kontrolünü yapınız.

Şimdi BIOS'dan baktım CBP autodaydı disabled yaptım ama sıcaklık hale aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı