Ryzen 5 3600 RTX2060 sistem

Merhaba hocam topladığınız sistem ne kadar tuttu ve bileşenleri tam olarak belirtir misiniz? Şuanda aktif olarak kullanıyorsanız performansı hakkında yorum da yapar mısınız? Teşekkürler.
2 ay önce toplamaya başladım. Bütün parçaları tek tek indirime girdiği günlerde aldım.
Ryzen 5 3600 = 1410TL
MSI B450A-PRO = 570TL
MSI RTX2060Ventus = 2470TL
XPG D41 8*2 3200Mhz CL16 = 580TL

Performan olarak bir sıkıntısı yok. Bios güncellendikçe voltaj problemleri düzeldi. Kule tipi soğutucu kullandığımdan max 70 derece görüyorum.
Tek sıkıntı OC yapılamaması.

2 ay önce toplamaya başladım. Bütün parçaları tek tek indirime girdiği günlerde aldım.
Ryzen 5 3600 = 1410TL
MSI B450A-PRO = 570TL
MSI RTX2060Ventus = 2470TL
XPG D41 8*2 3200Mhz CL16 = 580TL

Performan olarak bir sıkıntısı yok. Bios güncellendikçe voltaj problemleri düzeldi. Kule tipi soğutucu kullandığımdan max 70 derece görüyorum.
Tek sıkıntı OC yapılamaması.
Bu model mi hocam ? Msı Vga Geforce Rtx 2060 Ventus 6g Oc Rtx2060 6gb Gddr6 192b Dx12 - n11.com

Acaba kule tipi soğutucu olmadan ısı nasıl olur? gigabyte rtx 2060 windforce düşünüyordum ama çok ısı sorunu varmış acaba sizin ventus modeli daha mı iyidir ısı olarak.

Ben tam diğer konumda sizi alıntılayıp soracaktım sizce bu model nasıldır :) Ofisteyim rahat araştıramıyorum o yüzden akşam eve gidince detaylı araştıracağım. Bu model rtx2060 ilk defa rastladım o yüzden araştıracağım :) Teşekkürler
Linki güncelledim bu fiyata bu üründe iyi derim. Alabilirsiniz ayrıca Z serisi X'ten bir tık daha iyidir.

Bu model mi hocam ? Msı Vga Geforce Rtx 2060 Ventus 6g Oc Rtx2060 6gb Gddr6 192b Dx12 - n11.com

Acaba kule tipi soğutucu olmadan ısı nasıl olur? gigabyte rtx 2060 windforce düşünüyordum ama çok ısı sorunu varmış acaba sizin ventus modeli daha mı iyidir ısı olarak.
Ekran kartı budur. Gigabyte konusunda ben sipariş verdim hemen sonrasında iptal ettim. 2 bakır borulu soğutması var. Yeterli değil. MSI max 72 dereceyi görüyor bende. İşlemcide stok fan yeterli olsada maximum frekansta kalma süresi kısa kalıyor. Ne kadar soğuk olursa o kadar iyi.

Ekran kartı budur. Gigabyte konusunda ben sipariş verdim hemen sonrasında iptal ettim. 2 bakır borulu soğutması var. Yeterli değil. MSI max 72 dereceyi görüyor bende. İşlemcide stok fan yeterli olsada maximum frekansta kalma süresi kısa kalıyor. Ne kadar soğuk olursa o kadar iyi.
Tamamdır hocam ben o zaman gigabyte tercihimi msi ventus modeli ile değiştiriyorum. Peki ryzen 5 3600 ve Gigabyte B450M S2H anakart birde ventus ekran kartını Corsaır Spec-05 550w 80+ Kasa Cc-9011151-eu - n11.com bu kasa ve psu kaldırır mı yoksa 600w mı tercih etmem gerekir. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı