Ryzen 5 3600 RX590 sistem reset atıyor

SlimeSeverim

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Sapphire RX 590 8gb NIRTO+ Special Edition
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ram: 8x4 2400 mhz 32GB ram
Anakart: MSI x470 Gaming PRO Carbon
Monitör: MSI MAG 272F
PSU:Enermax Maxpro III EMP700W
Ekran kartı: Sapphire RX 590 8 GB Nitro+ Special Edition.
İşlemci: Ryzen 5 3600.
RAM: 8x4 2400 MHz 32 GB RAM.
Anakart: MSI X470 Gaming Pro Carbon.

Sistemi zorlayacak oyunlara girdiğimde Fortnite veya Dead by Daylight gibi PC birkaç dakika sonra reset atıyor LoL gibi az sistem kullanan oyunlarda sorun yaşamıyorum.
PSU yetmeyecek diyeceksiniz biliyorum ama sorun pek oradan gibi görünmüyor 11.37 dakika OCCT Power testi yaptım sistem reset atmadı sıcaklık değerlerim ise işlemci oyunlarda 70-75 derece arası ekran kartı 65-75 arası gayet normal değerlere sahibim OCCT RAM testide yaptım 5 dakika civarı bir sorun çıkmadı sizce sorun nereden kaynaklı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistemi zorlayacak oyunlara girdiğimde Fortnite veya Dead by Daylight gibi PC birkaç dakika sonra reset atıyor LoL gibi az sistem kullanan oyunlarda sorun yaşamıyorum.
PSU yetmeyecek diyeceksiniz biliyorum ama sorun pek oradan gibi görünmüyor 11.37 dakika OCCT Power testi yaptım sistem reset atmadı sıcaklık değerlerim ise işlemci oyunlarda 70-75 derece arası ekran kartı 65-75 arası gayet normal değerlere sahibim OCCT RAM testide yaptım 5 dakika civarı bir sorun çıkmadı sizce sorun nereden kaynaklı?
PSU belirtmemişsin ki yetip yetmeyeceğine karar verelim :D

PSU belirtmemişsin ki yetip yetmeyeceğine karar verelim :D

PSU kaç watt bilmiyorum camın yanında Game Booster yazısı var PSU kaç watt göremiyorum PSU'dan kaynaklı olsa OCCT testinde kapanırdı bence bildiğiniz başka bir yöntem varsa deneyeceğim.

PSU Power Boost 550W birisi yardım edebilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı