Galiba farklı sitelerde toplamak zorunda kalıcam.Belirli bir ücret karşılığı mersinde sistemi kurmama yardim edicek birini bulurum.
Çünkü kasanın hava akış olayına çok önem veriyorum sıcaktan kaynaklı sıkıntılar çekmek istemiyorum.
Tüm bütçemi bu sistem üzerinde harcıyorum. Onun için yazın ortasına doğruda alabilirim onun için yazında sorun çıkarmasını istemiyorum. Mersinde yazın 36-38 derece arası sıcaklığa ulaşabiliyor.
Corsair Icue 220T Airflow modelini koyacaktım, çok iyi bir hava akışı var ancak Sinerji'de kalmamış o yüzden 100R koydum yine, dediğim gibi bu kasa da fena değil. Farklı bir siteden toplu olarakta seçebilirsiniz.
Corsair Icue 220T Airflow modelini koyacaktım, çok iyi bir hava akışı var ancak Sinerji'de kalmamış o yüzden 100R koydum yine, dediğim gibi bu kasa da fena değil. Farklı bir siteden toplu olarakta seçebilirsiniz. Eki Görüntüle 541378
Mantıklı tabii ki, farklı kargo şirketleriyle uğraşmaktan ve bir parçanın erken diğer parçanın geç gelmesi dışında eksi bir yönü yok. Airhawk Duo iyi kasadır öneririm.