Ryzen 5 3600 + Sapphire Nitro+ RX 5700 sistem toplama

Bütçe
9000-1000 TL
@Numanz
Güzel kasadır alabilirsiniz. Spec-Delta'ya da bakmanızı öneririm.
Kasa için farklı sitelere yönelebilirseniz daha iyi kasalarda bulunabilir.

Galiba farklı sitelerde toplamak zorunda kalıcam.Belirli bir ücret karşılığı mersinde sistemi kurmama yardim edicek birini bulurum.
Çünkü kasanın hava akış olayına çok önem veriyorum sıcaktan kaynaklı sıkıntılar çekmek istemiyorum.

Hocam ileride sisteme sıvı soğutma takmayı planlıyorum 240mm şeklinde. Fakat o zamana kadar beni sıcaklık konusunda sıkıntıya sokmasını istemem.

Biraz daha iyi hava akışı bulunan kasalar için farklı sitelere yönelmek mantıksız bence.
Sizinde bir öneriniz varmıdır sinerji üzerinden yoksa parçaları tek tek farklı siteler üzerinden toplucam.
3600'ün yanındaki soğutucu hava akışı iyi kasada sıkıntı çıkartmıyor ancak yazda soğutucu şart zaten. Yaza kadar bir sıkıntı çıkartmaz.
Tüm bütçemi bu sistem üzerinde harcıyorum. Onun için yazın ortasına doğruda alabilirim onun için yazında sorun çıkarmasını istemiyorum. Mersinde yazın 36-38 derece arası sıcaklığa ulaşabiliyor.

Corsair Icue 220T Airflow modelini koyacaktım, çok iyi bir hava akışı var ancak Sinerji'de kalmamış o yüzden 100R koydum yine, dediğim gibi bu kasa da fena değil. Farklı bir siteden toplu olarakta seçebilirsiniz.
ss329.PNG

Corsair Icue 220T Airflow modelini koyacaktım, çok iyi bir hava akışı var ancak Sinerji'de kalmamış o yüzden 100R koydum yine, dediğim gibi bu kasa da fena değil. Farklı bir siteden toplu olarakta seçebilirsiniz.
Eki Görüntüle 541378
Hocam sizce farklı sitelerden toplamak daha mantiklimidir ? Çünkü airhawk duo kasa gerçekten hoşuma gitti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı