Teşekkür ederim yardımlarınız için şimdi geriye tek kalan mersinde ücret karşılığı yardim edicek biri.Evet, en mantıklısı böyle olur.
Hizmet ilanlarına bir konu açarım demiştim fakat 100 mesaj kuralı varmış sağlık olsun.
Teşekkür ederim yardımlarınız için şimdi geriye tek kalan mersinde ücret karşılığı yardim edicek biri.Evet, en mantıklısı böyle olur.
Hayat durma noktasına geldi Mersin'de sistem videolarını izlediğimde toplayabilirim fakat ben riske girmek istemiyorum. Kablolama v.s uğraşmak için biraz deneyim lazım.Bu yaz Mersin'e gelmeyi düşünüyordum ancak bu virüs dolayısıyla iptal olacak gibi. Elbet bulursunuz 30-40 liraya yapacak birini. Technopat videolarını izleyip kendiniz öğrenin bence, pratiğini anlayınca zevkli oluyor.
Teşekkür ederim hocam tekrardan.Haklısınız, gelişmelerden haberdar edersiniz.
Hocam Cooler master mb511 hakkında bir bilginiz varmıdır. Hava akışı airhawk duo ile kıyaslarsak ne kadar bir fark vardır.Haklısınız, gelişmelerden haberdar edersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.