YnsCann
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba değerli forum üyeleri, bundan 7 ay önce bir konu açmıştım ve aynı hatayı alıyordum (Sistem aniden donuyor ama ses geliyor) bu hatayı aldığımda birçok donanımdan dolayı olabileceğine değinmiştik ve bende çözüm yolu aramaya gittim:
Sırasıyla;
Ekran kartımı satıp ASUS Dual GTX 1060 satın aldım.
RAM'i satıp Corsair Vengeance RGB Pro white 8x2 3200MHz aldım.
SSD satıp SanDisk 500 GB Ultra 3D SATA SSD ve Kingston A200 M.2 SSD aldım.
Anakart ve işlemcim satıp Ryzen 5 3600 ve ASRock B450M Steel Legend aldım.
Corsair RGB Hub LED vs aldım.
Fanlarımı değiştirip Be Quiet ve Corsair LL120 fanlar aldım.
Bu kadar değişikliğin ardından hala aynı hatayı alıyorum yani bilgisayar aniden ekran gidiyor tüm fanlar tam yükte çalışıyor klavye ile hareket ettiriyorum ses vs geliyor fakat teste soktuğumda bilgisayarı hiçbir sorun yaşamıyorum sadece oyun oynarken oluyor bunlar.
Sistemde değişmediği tek şey kasa ve PSU oldu, artık gerçekten sıkıldım aylardır aynı hatayı yaşayıp duruyorum, bir türlü çözemedim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Sırasıyla;
Ekran kartımı satıp ASUS Dual GTX 1060 satın aldım.
RAM'i satıp Corsair Vengeance RGB Pro white 8x2 3200MHz aldım.
SSD satıp SanDisk 500 GB Ultra 3D SATA SSD ve Kingston A200 M.2 SSD aldım.
Anakart ve işlemcim satıp Ryzen 5 3600 ve ASRock B450M Steel Legend aldım.
Corsair RGB Hub LED vs aldım.
Fanlarımı değiştirip Be Quiet ve Corsair LL120 fanlar aldım.
Bu kadar değişikliğin ardından hala aynı hatayı alıyorum yani bilgisayar aniden ekran gidiyor tüm fanlar tam yükte çalışıyor klavye ile hareket ettiriyorum ses vs geliyor fakat teste soktuğumda bilgisayarı hiçbir sorun yaşamıyorum sadece oyun oynarken oluyor bunlar.
Sistemde değişmediği tek şey kasa ve PSU oldu, artık gerçekten sıkıldım aylardır aynı hatayı yaşayıp duruyorum, bir türlü çözemedim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: