Ryzen 5 3600 Sistem Görüntü Vermiyor

ErkanKSR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhabalar diliyorum öncelikle,
MSI X470 GAMING PRO carbon
Ryzen 5 3600
Ve 2070'li bir sistem topladım.

İyi hoş güzel montajını da yaptım fakat bilgisayarı başlattığımda EZ Debug LED kısmında Boot ışığı yanıyor, anlamını bilmiyorum. Ayrıca RAM slotlarının takılı olduğu portlarda da kırmızı ışık yanıyor. Bu konu RAM'den kaynaklı mıdır başka bir şeyden mi? Hiçbir görüntü alamıyorum monitörde hiç işlev olmuyor, acil yardımlarınızı bekliyorum. Bkz. : İnternette yazan bütün çözümleri denedim. RAM slot değişme, BIOS pil cıkar tak vs. hepsini ama sonuç yok.

980CA0D6-6938-4AB9-8FCA-94F3D63D6DB5.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırken anakartınıza BIOS güncellemesi yaptırdınız mı? BIOS güncellemesi yapılmadan bu işlemciyi kullanamazsınız. Siz güncelleme yapamaz iseniz servis halleder. Ayrıca RAM'leri 2 ve 4. slotlara takıp deneyin. Çözüme ulaşamaz iseniz servis yoluna başvurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de vardı bayağı ugrastım olmadı, servise verdim yaptılar gonderdıler. Yanlız gonderdıklerınde USB 3.0 girişinin pinleri yamuktu düzelttim calıştı servise gönder yapsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı