80+ sertifikası var mıRyzen 5 3600 ve GTX1660 Super'e 500W PSU'm var yeter mi?
Sertifika sorup gelen cevaba göre evet demek yanlış. PowerBoost PSU sahibi olup 80+ var da diyebilir. Marka ve modelini öğrenin, sertifikasını değil.80+ sertifikası var mı?
Marka ve model belirtin. Kağıt üstüne 500W yeterli. Gidip Power Boost gibi bir PSU alacaksanız almayın mesela.
Sertifika sorup gelen cevaba göre evet demek yanlış. Power Boost PSU sahibi olup 80+ var da diyebilir. Marka ve modelini öğrenin, sertifikasını değil.
PowerBoost gibi ultra dandik bir markayı önerdiğiniz için. Gelip savunma yapacaksanız, yapmadan önce ya gidin PowerBoost hakkında konu açın ya da forumda ufak bir araştırın.@Caner Uncu neden kızgın attınız?
Nerde önermişim? Ben Powerboost PSU alın mı dedim? Demek istediğim bu PSU bile o sistemi kaldırıyorsa diğer PSU'lar hayli hayli kaldırır demek istedim. Önermediğim halde de önerdi demeniz komik.380 TL verip FSP AHBC almayın.
![]()
Bu daha iyi. Şu üstteki arkadaşın önerdiği PowerBoost'u aklınızdan dahi geçirmeyin, C4'ten farksız.
380 TL verip FSP AHBC almayın.
![]()
Bu daha iyi. Şu üstteki arkadaşın önerdiği Power Boost'u aklınızdan dahi geçirmeyin, C4'ten farksız.
Power Boost gibi Ultra dandik bir markayı önerdiğiniz için. Gelip savunma yapacaksanız, yapmadan önce ya gidin Power Boost hakkında konu açın ya da forumda ufak bir araştırın.
Şimdi gelip "FSP en iyisidir" demeyin bana, AHBC serisi FSP'nin en alt serilerinden, iyi sayılmaz.
Açıkça belirtmeniz gerekiyor. Siz gidip sadece PowerBoost PSU ile kullanıyor yazdınız, buradan ben sizin önermediğinizi nasıl anlayayım? Sizin hatanız.Nerde önermişim? Ben Powerboost PSU alın mı dedim? Demek istediğim bu PSU bile o sistemi kaldırıyorsa diğer PSU'lar hayli hayli kaldırır demek istedim. Önermediğim halde de önerdi demeniz komik.
Yeter.PSU zaten elimde önceden almıştım. Yeter mi yetmez mi?
Nerde önermişim? Ben Power Boost PSU alın mı dedim? Demek istediğim bu PSU bile o sistemi kaldırıyorsa diğer PSU'lar hayli hayli kaldırır demek istedim. Önermediğim halde de önerdi demeniz komik.
Açıkça belirtmeniz gerekiyor. Siz gidip sadece Power Boost PSU ile kullanıyor yazdınız, buradan ben sizin önermediğinizi nasıl anlayayım? Sizin hatanız.
Konu sahibi sizin o cümlenizden Power Boost çıkarımı yapıp Power Boost'u iyi bir şey sanabilir. Cümleyi eksik kurmayın.
Yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.