Ryzen 5 3600 sistem için kasa ve anakart tavsiyesi

martinscount

Decapat
İyi günler. Daha önce sistemle ilgili bir konu açıp MSI B450 Tomahawk Max anakart ve Dark Guardian'ın DKCHGUARDIAN kodlu kasasını almaya karar vermiştim ancak anakartın fiyatı inanılmaz yükseldi; kasayla ilgili de birkaç kötü yoruma denk geldim. Toplam 1000-1200 TL aralığında kasa ve anakart önerebilir misiniz aşağıdaki sistem için?

AMD Ryzen 5 3600 işlemci.

Sapphire Pulse RX 5600 XT.

G.Skill Sniper X 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 bellek.

Samsung 500 GB 860 Evo SATA 3.0 SSD.

WD Blue 1 TB Caviar 7200 RPM HDD.

FSP Hydro HD 600W Power Supply.

Son düzenleyen: Moderatör:

Attığınız anakart ile bunun arasında bir fark var mı? Bir de kasa biraz küçük denilmiş yorumlarda. Gerek parçaların sığması gerekse de hava akışı konusunda sorun yaşar mıyım? Bu konulardan hiç anlamıyorum, mazur görün lütfen.

O psu bu sistemi havaya uçurur benden söylemesi. Bu arada hdd ssd hariç aynı sistemi corsair cv650w 80+ Bronze ile kullanıyorum aklınızda bulunsun.
66AF74E4-6035-4746-913A-C12CC036566E.jpeg

Sistem parçalarını tek tek topluyorum ve güç kaynağını aldım ne yazık ki. Ancak forumda FSP markasıyla ilgili neredeyse hiç kötü yorum okumadım. Ayrıca ürünün altında teknik özelliklerinin yazılı olduğu bir plaka var ve orada 80plus bronze olduğu belirtilmiş. Ama içime kurt düşmedi desem yalan olur.

Merhaba bende Ryzen 5 3600 lü sistemi yeni topladım. Anakart olarak Asus Tuf B450 Pro Gaming kasa olarak Xigmatek Cocpit modelini tercih ettim. İkisinden de çok memnunum. Psu olarak kasanın içinde gelen 700W 80+ psu yu kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı