Ryzen 5 3600 sistem satılmalı mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar dostlar, Mayıs'ta nasip kısmetse askere gideceğim. Bilgisayarımın anakart, RAM parçalarını sıfır, işlemcisini ise ikinci el fakat 1 haftalık kullanılmamış aldım. Sistemim ekran kartı hariç 6 aylık.
Sistem özelliklerim;
  • Ryzen 5 3600.
  • MSI Mortar Max B450.
  • Corsair 16 GB 8*2 3600 MHz.
  • MSI GTX 1050 2 GB.
  • 240 hi level SSD + 2.5 TB HDD.

Paraya ihtiyacınız var ise satın ama bence askerden gelince çok ararsınız.
Başka sorularda sormuştum ama moderatör sağolsun silmiş hepsini hocam. Ben 1050 ile kullandığım için tam performans alamadım gibi geliyor. Daha sonra alacağım PC önemli değil askerlik sonrası tekrar toplarım işe gireceğim zaten. Fakat Ryzen 5 3600 gerçekten iyi bir işlemcimi söylendiği gibi önümüzdeki kaç sene daha oyunlara karşı iyi performans sergiler sizce ?

Başka sorularda sormuştum ama moderatör sağolsun silmiş hepsini hocam. Ben 1050 ile kullandığım için tam performans alamadım gibi geliyor. Daha sonra alacağım PC önemli değil askerlik sonrası tekrar toplarım işe gireceğim zaten. Fakat Ryzen 5 3600 gerçekten iyi bir işlemcimi söylendiği gibi önümüzdeki kaç sene daha oyunlara karşı iyi performans sergiler sizce ?
Bende 3500U var Laptop için olanı. Açıkçası işlemci gereğinden fazla iyi diyebilirim. İyi bir soğutma yapılırsa overclock ile 4.1 GHz gibi bir değere ulaşıyor ki bence oldukça iyi. Sizinki bendekinden daha sonra çıkmış ve OC ile 4.2 GHz hızlara çıkıyor bence iyi bir soğutma ile 3-4 sene kadar daha kullanabilirsiniz. Ekran kartına gelecek olursak, ben bilgisayar kullanmaya başladığımdan beridir (yaklaşık 15 sene) doğru düzgün bir ekran kartına sahip olmadım ona rağmen bir çok oyunu oynadım ve oynuyorum. Açıkçası kimsenin Bannerlord açmaz dediği sistemde Bannerlord oynuyorum evet grafikler düşük ama zevk almaya bakıyor insan. Tercih sizin ben olsam satmazdım çünkü piyasa her gün daha fazla artıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı