Bütçenizi bilmiyorum fakat saydıklarımı alabilirsiniz:x - Hızlı Resim Bu sisteme hangi soğutucuyu almamı önerirsiniz?
%80 cpu kullanımı ryzen 5 3600 için fazla ekran kartı modelinizi ve bu değerleri gördüğünüz işlemi yazabilir misiniz?Ryzen 3600 işlemci ve XPG D30 2x8 RAM kullanıyorum. İşim gereği bu parçalarla her gün günde 20 saat %70-80 CPU ve %90 RAM kullanılıyor. Bunun bilgisayara ne gibi bir zararı olur, önerileriniz nelerdir?
%80 CPU kullanımı Ryzen 5 3600 için çok fazla. Ekran kartı modelinizi ve bu değerleri gördüğünüz oyunu yazabilir misiniz?
Hayır tabiki karşısında durmuyorum. x - Hızlı Resim Sistemim, bu şekilde bu düzeyde bir kullanım ne kadar zarar verir onu merak ediyordum.Ekran kartınız yüksek düzeyde ve işlemci isteyen işler var ise normaldir.
Günde 20 saat konusuna gelirsek. Bence günde 20 saat bilgisayarın ömrünü azlatır, eğer karşısında duruyorsanız sizden bahsetmeme gerek bile yok sanırım.
İşiniz işlemci isteyen bir iş ise normal hocam. Endişelenecek bir durum yok.Hayır tabiki karşısında durmuyorum. x - Hızlı Resim Sistemim, bu şekilde bu düzeyde bir kullanım ne kadar zarar verir onu merak ediyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.