Ryzen 5 3600 sistemde düşük performans

Mahmut Bilgen

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Adata Gaming D30 2x8 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
256 GB M.2 SSD
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 6/12
Arkadaşlar bir ay önce bir kasa topladım.
Ama kasa nedense benim beklediğim performans vermiyor. 650W Shaarkon güç kaynağım var. Ek olarak:
  • Ekran kartında G-Sync özelliği var ama NVIDIA denetim masasını açtığımızda görünmüyor. Bunun etkisi olabilir mi?
  • Ekran Dell 27 inc Curved 144 Hz 1 ms ve görüntü kalitesi beklediğim gibi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız nedir? Düşük performans aldığınız oyunları da belirtebilir misiniz? Ayrıca G-Sync'i monitörden açmanız lazım diye biliyorum, FreeSync'te öyleydi en azından. G-Sync'i açarsanız 1ms özelliğinin devre dışı kalıyor olması lazım.

Ekranı 1080p olarak tahmin ediyorum eğer öyleyse görüntü kalitesinin beklediğiniz gibi olmaması gayet normal çünkü 1080 için 27 inç çok büyük. 1080 için en ideal büyüklük 21.5 inç fazlası görüntü kalitesini bozuyor maalesef çünkü büyük ekrana pixel sığdırmaya çalışıyor ama az geliyor. Darboğaz gibi düşünün.

Ekranı 1080p olarak tahmin ediyorum eğer öyleyse görüntü kalitesinin beklediğiniz gibi olmaması gayet normal çünkü 1080 için 27 inç çok büyük. 1080 için en ideal büyüklük 21.5 inç fazlası görüntü kalitesini bozuyor maalesef çünkü büyük ekrana pixel sığdırmaya çalışıyor ama az geliyor. Darboğaz gibi düşünün.
Peki bu oyunlarda donma kasma gibi durumlarada yol açarmı

Peki bu sorunlarda işlemci ve ekran kartı
İşlemcide dahili GPU bulunmadığı için sadece ekran kartı üzerinden görüntü veriyor
İşlemci AMD REYZEN 5 3600
Ekran kartı Gigabyte GTX 1650 Windforce 4 GB OC
Ekran kartı işlemciye yetmiyor olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı