Ryzen 5 3600 Sisteme RTX 3060 Yükseltmesi

Bütçe
8000-10000

WitchKing07

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı,Teknik Servis
Merhaba, sistemim aşağıdaki gibi şu şekilde:

AMD Ryzen 5 3600 4.2 GHz İşlemci
Gigabyte B450 S2H Anakart
G.Skill Ripjaws 8*2 CL16 DDR 4 RAM
MSI Gaming X 4G RX 470 Ekran Kartı
Cooler Master MasterWatt 600W Güç Kaynağı.

Sistemime ekran kartı yükseltmesi için RTX 3060 modellerinden birini alacağım fakat hangi modeli alacağım konusunda kafam çok karıştı, en ucuz modeller şu an da INNO3D, Gigabyte ve Zotac'ın modelleri. Bunlardan birini alıp devam mı etsem yoksa biraz daha verip MSI, ASUS gibi markalara mı yönelsem bu konuda tavsiye verirseniz çok sevinirim. Şimdiye kadar baktığım modeller şu şekilde:

Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 Eagle LHR​

INNO3D NVIDIA GeForce RTX 3060 Twin X2 LHR​

Zotac GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB​

INNO3D al geç burada en ucuz şu anda. Bu devirde RTX 3000 serisine gereksiz yüksek ücretler ödenmemeli.

INNO3D al geç burada en ucuz şu anda. Bu devirde RTX 3000 serisine gereksiz yüksek ücretler ödenmemeli.

Anladım peki soğutması nasıldır, Inno3d yurtdışında bayağı köklü bir firma ama benim hiç fikrim yok sorun çıkartırmı acaba?

Anladım peki soğutması nasıldır, Inno3d yurtdışında bayağı köklü bir firma ama benim hiç fikrim yok sorun çıkartır mı acaba?

Çıkartmaz, normal bir oda sıcaklığı ve kasada makul sıcaklıklarda çalışan bir kart. GPU için 90 ve üzerine tehlikeli, 80 ve üzerine sıcak dersek bu kartın o değerleri görme ihtimali yok denecek kadar az.

Çıkartmaz, normal bir oda sıcaklığı ve kasada makul sıcaklıklarda çalışan bir kart. GPU için 90 ve üzerine tehlikeli, 80 ve üzerine sıcak dersek bu kartın o değerleri görme ihtimali yok denecek kadar az.
Tavsiye için teşekkür ederim, biraz araştırdım sanırım Zotac ile aynı firma altındalarmış baya köklü bir firma sanırım şans vereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı