Hocam anlaşılan F/P olarak sağlam bir sıvı soğutucu yok, ben hava soğutmayı biraz küçültecek gibiyim
Arctic Freezer 34 e-Sports Duo almayı düşünüyorum.
Hocam anlaşılan F/P olarak sağlam bir sıvı soğutucu yok, ben hava soğutmayı biraz küçültecek gibiyim
Hocam hiçbir şekilde sistemimde RGB istemiyorum, MSI P240 almışken daha üstünü almak isterim ama RGB var.
Biraz daha bakınayım bulamazsam hava soğutucu küçülteceğim.
Hocam hiçbir şekilde sistemimde RGB istemiyorum, MSI P240 almışken daha üstünü almak isterim ama RGB var.
Biraz daha bakınayım bulamazsam hava soğutucu küçülteceğim.
ben de freezer duo almayı planlıyorum ama son 1 2 haftadır fiyatı bir anda çıktı inmek bilmiyor alternatif araştırıyorum kule tipi soğutma olarak 224xt söyleniyor performansı iyi olsa da sesi yükte fazlaymış yine de bi bakın derim
Ben de Freezer Duo almayı planlıyorum ama son 1 2 haftadır fiyatı bir anda çıktı inmek bilmiyor alternatif araştırıyorum kule tipi soğutma olarak 224XT söyleniyor performansı iyi olsa da sesi yükte fazlaymış yine de bir bakın derim.
Şu an elimde deepcool AK620 var oldukça güçlü bir soğutucu, ama çok kaba RAM'leri komple kapattı, Freezer 34 e-Sport işimi göreceğini düşünüyorum, fazla ses olayından nefret ediyorum bu arada
Şu an elimde deepcool AK620 var oldukça güçlü bir soğutucu, ama çok kaba RAM'leri komple kapattı, Freezer 34 e-Sport işimi göreceğini düşünüyorum, fazla ses olayından nefret ediyorum bu arada
ben de ses konusunda takıntılı olduğum için 224 ü almıyorum şuan ama şansıma yeni ekran kartı aldım onun durumuna göre alıcaktım işim oldu ama fiyat ertesi gün 1300 oldu düşmek bilmiyor ve çok fazla kule tipi soğutucusu önerisi var kafam allak bullak oldu kaç gündür düşse de fiyatı artık direkt alsam. tercih yaparsanız eğer buradan karşılıklı konuşursak iyi olur bence.
Ben de ses konusunda takıntılı olduğum için 224'ü almıyorum şu an ama şansıma yeni ekran kartı aldım onun durumuna göre alacaktım işim oldu ama fiyat ertesi gün 1300 oldu düşmek bilmiyor ve çok fazla kule tipi soğutucusu önerisi var kafam allak bullak oldu kaç gündür düşse de fiyatı artık direkt alsam. Tercih yaparsanız eğer buradan karşılıklı konuşursak iyi olur bence.
Ben bunun AK620 modelini kullanıyorum, işlemcim ısınmıyor stres testinde %100 yük altında 68.5 dereceyi geçmedi
Bu modelinde radyatör boyutu büyük 2 fanlı işini görecektir.
DeepCool AK400 Zero Dark Plus 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun