Ryzen 5 3600 sisteme sıvı soğutma önerisi

Ben bunun AK620 modelini kullanıyorum, işlemcim ısınmıyor stres testinde %100 yük altında 68.5 dereceyi geçmedi
Bu modelinde radyatör boyutu büyük 2 fanlı işini görecektir.

almışken bir daha almak istemiyorum soğutması da iyiyse 2 fanlı olanı da alabilirim ses konusunda nasıl?

Almışken bir daha almak istemiyorum soğutması da iyiyse 2 fanlı olanı da alabilirim ses konusunda nasıl?

Bendeki farklı model, bu farklı model, benim kullandığım da 2 adet radyatör var, boyut olarak büyük RAM profillerin büyükse fan RAM'lere dokunuyor.
Bu modelde ise tek soğutucu radyatör var, ama radyatör büyük 2 fan ile gayet güzel soğutur, ses konusuna gelince işlemci ısınmadığı için fanlar çok yavaş dönüyor ses falan olmuyor.

Bendeki farklı model, bu farklı model, benim kullandığım da 2 adet radyatör var, boyut olarak büyük RAM profillerin büyükse fan RAM'lere dokunuyor.
Bu modelde ise tek soğutucu radyatör var, ama radyatör büyük 2 fan ile gayet güzel soğutur, ses konusuna gelince işlemci ısınmadığı için fanlar çok yavaş dönüyor ses falan olmuyor.
Gözüme takılan bir model var noctua nh-u12s amazonda kargoyla falan 1200 civarına geliyor arctic düşücrk gibi durmuyor ocak zamlarından önce alsam mı diye düşünüyorum hem noctua performansı ve sesi gayet iyi bir marka biraz daha bekleyip bu modeli alıcam sanırım düşmezse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı