Ryzen 5 3600 soğutucu önerisi

Akakçe'de 499 liraya bulmuştum oradan satın aldım. Boşta 60 derece civarlarında geziyor. 10 dakikalık stress test sonucunda hiç zorlanmadan 95 dereceye ulaşıyor. Yarın teslim edilecek Fuma 2, merakla bekliyorum yeni değerleri açıkçası. 🙂
İyi bulmuşsunuz. Bugün 700 TL oldu. :D Bakalım ben de merak ediyorum.

Akakçe'de 499 liraya bulmuştum oradan satın aldım. Boşta 60 derece civarlarında geziyor. 10 dakikalık stress test sonucunda hiç zorlanmadan 95 dereceye ulaşıyor. Yarın teslim edilecek fuma 2, merakla bekliyorum yeni değerleri açıkçası. 🙂

Çok iyiye bulmuşunuz 670 lira diyor en ucuz fiyat 2 3 gün içinde nasıl bu kadar fiyatlar değişebiliyor anlamış değilim. Ve fumadan sonra değerlerinizi de paylaşırsanız sevinirim :D.

Hava soğutmaya o kadar vermek saçma değil mi? O fiyatlara bence güzel bir sıvı soğutma alınır ikinci elden. İkinci el sevmiyorsanız bile maksimum 300 TL verilmeli hava soğutmaya. Bu arada CM T4 soğutucuya 120TL vermiştim 2017'de :)

Mesajınızda düzeltme yaptınız herhalde, aktif olmadığım için cevap veremedim.
Soğutucunun yüksekliğine göre uyumuna karar verebilirsiniz (genelde standart yükseklikte olduğundan uyum konusunda sıkıntı olmaz, RAM slotlarını da düşündüklerini hatırlıyorum.)

Kasam 158 Mm'ye kadar destekliyor fuma 2'de 154.5 mm bir sorun yaşamam diye düşünüyorum bakalım artık :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı