Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Super sistem toplama

Ar.

Ekteki PC'de sorun var mı arkadaşlar? Bu toplama aracında soğutma göremedim işlemcinin yanında geleni kullansam sorun olur mu? Son olarak bu PC inventusta topladım onlar termal macunu ayarlıyorlar mı ben alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Anakart ve ekran kartı tarafında MSI markasını tercih etmeni önermiyorum hadi ekran kartı edilebilir ama anakartta kesinlikle ASUS'u tercih et kafan rahat olsun.

Anakart ve ekran kartı tarafında MSI markasını tercih etmeni önermiyorum hadi ekran kartı edilebilir ama anakartta kesinlikle ASUS'u tercih et kafan rahat olsun.
Tesadüfe bak ben de kesinlikle tam tersini öneriyorum. Orta bütçede, B450 anakart olarak Tomahawk, Mortar Titanium gibi ilahlar var MSI'da. Asus'un alınması mantıklı bir tane B450 anakartı yok. Alayının VRM'leri çok kötü, BIOS seçenekleri kısıtlı.

600W alsan güç kaynağını daha garanti olabilir. Onun disinda M.2 SSD ile normal SSD arasinda 125 TL fark varken M.2 almani oneririm.
Giriş seviye anakartlarda M2 SSD ile GPU aynı veri yolunu kullanıyorlar sanırım ve ya GPU ya da SSD performansı kaybı yaşıyor diye bir şey okumuştum bir yerde. Yanlış da olabilir emin değilim araştırmakta fayda var.
MSI Mortar Max güzel bir anakarttır her markanın güzel ürünleri var direk hepsini kötülemek bence çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…