Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Super sistem toplama

Taichi zaten tamam onda sıkıntı yok ama Fat1lty-Pro4 çok rahat Tomahawk ile kapışan bir anakart diğer anakartlar için sıkıntı yok ben ASRock anakartları bir tık daha yukarıda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer üşünmezsem araştırıp B550 anakart listesi yapmayı düşünüyorum.

Sanmıyorum. Tomahawk kadar serin çalışıyor olabilir ancak Tomahawk'da 8+8, 16 MOSFET varken ASRock 6+6, 12 MOSFET kullanmış. MOSFET modelleri de farklı. Mesela Tomahawk'da bulunan MOSFET'lerin switch frekansı default olarak 350 MHz, Asus TUF modeldeki 200 MHz. ASRock'da böyle olabilir.

Sanmıyorum. Tomahawk kadar serin çalışıyor olabilir ancak Tomahawk'da 8+8, 16 MOSFET varken ASRock 6+6, 12 MOSFET kullanmış. MOSFET modelleri de farklı. Mesela Tomahawk'da bulunan MOSFET'lerin switch frekansı default olarak 350 MHz, Asus TUF modeldeki 200 MHz. ASRock'da böyle olabilir.
Doğrudur ama hala 1 tık daha üste olmasını beklerdim Tomahawk ile aynı seviyede olmasa bile.

Doğrudur ama hala 1 tık daha üste olmasını beklerdim Tomahawk ile aynı seviyede olmasa bile.
Aslında zaten 1 tık üstte. Dikkat edersen MSI'ın mid range modellerinin neredeyse hepsi Tomahawk'la aynı VRM yapısına sahip 🙂 Aralarındaki fark soğutma vs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı