Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Super sistem toplama

Tesadüfe bak ben de kesinlikle tam tersini öneriyorum. Orta bütçede, B450 anakart olarak Tomahawk, Mortar Titanium gibi ilahlar var MSI'da. ASUS'un alınması mantıklı bir tane B450 anakartı yok. Alayının VRM'leri çok kötü, BIOS seçenekleri kısıtlı.

Bende kesinlikle ASUS öneriyorum efendim bu marka sadakatinden öte kullanım kolaylığı ve dayanımlılığıyla ilgili.

Buyur:
Screenshot_2020-04-14-12-24-35-43.jpg

Tesadüfe bak ben de kesinlikle tam tersini öneriyorum. Orta bütçede, B450 anakart olarak Tomahawk, Mortar Titanium gibi ilahlar var MSI'da. Asus'un alınması mantıklı bir tane B450 anakartı yok. Alayının VRM'leri çok kötü, BIOS seçenekleri kısıtlı.
Ben de sana katılıyorum. Asus anakart alınmaz. Kısıtlamalardan anakartı kullanmak imkansızlaşıyor.

Çok MSI taraflı bir liste olmuş özellikle ASRock kartlar düşük gösterilmiş.

Mesela Fat1lty-Pro4 modelleri Tomahawk ile aynı seviyede ve diğer Lower End kartlar çok rahat Mid Range olur (HDV hariç).

Son düzenleme:
Çok MSI taraflı bir liste olmuş özellikle ASRock kartlar düşük gösterilmiş.

Mesela Fat1lty-Pro4 modelleri Tomahawk ile aynı seviyede ve diğer Lower End kartlar çok rahat Mid Range olur (HDV) hariç.
Sıralamayı hazırlayan arkadaş anakart kitapçıklarından VRM'leri öğrenip üretici sitesindeki özellikleriyle, soğutma bloğuna bakarak ve Buildzoid, Steve gibi bu işin piri olmuş kişilerin fikirlerine, testlerine, incelemelerine göre tahminen hazırladığını yazmış. Şahsen AHOC kanalına göz atmanı öneririm. ASRock'u ben de severim ancak düşük bütçeyi pek takmıyorlar gibi. Taichi modelleri çok güzel, onlara laf yok.

Sıralamayı hazırlayan arkadaş anakart kitapçıklarından VRM'leri öğrenip üretici sitesindeki özellikleriyle, soğutma bloğuna bakarak ve Buildzoid, Steve gibi bu işin piri olmuş kişilerin fikirlerine, testlerine, incelemelerine göre tahminen hazırladığını yazmış. Şahsen AHOC kanalına göz atmanı öneririm. ASRock'u ben de severim ancak düşük bütçeyi pek takmıyorlar gibi. Taichi modelleri çok güzel, onlara laf yok.
Taichi zaten tamam onda sıkıntı yok ama Fat1lty-Pro4 çok rahat Tomahawk ile kapışan bir anakart diğer anakartlar için sıkıntı yok ben ASRock anakartları bir tık daha yukarıda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer üşünmezsem araştırıp B550 anakart listesi yapmayı düşünüyorum.

PSU tercihinizi 600 olarak yapın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı