TheTrickesterGod
Centipat
Tesadüfe bak ben de kesinlikle tam tersini öneriyorum. Orta bütçede, B450 anakart olarak Tomahawk, Mortar Titanium gibi ilahlar var MSI'da. ASUS'un alınması mantıklı bir tane B450 anakartı yok. Alayının VRM'leri çok kötü, BIOS seçenekleri kısıtlı.
Ben de sana katılıyorum. Asus anakart alınmaz. Kısıtlamalardan anakartı kullanmak imkansızlaşıyor.Tesadüfe bak ben de kesinlikle tam tersini öneriyorum. Orta bütçede, B450 anakart olarak Tomahawk, Mortar Titanium gibi ilahlar var MSI'da. Asus'un alınması mantıklı bir tane B450 anakartı yok. Alayının VRM'leri çok kötü, BIOS seçenekleri kısıtlı.
Çok MSI taraflı bir liste olmuş özellikle ASRock kartlar düşük gösterilmiş.
Sıralamayı hazırlayan arkadaş anakart kitapçıklarından VRM'leri öğrenip üretici sitesindeki özellikleriyle, soğutma bloğuna bakarak ve Buildzoid, Steve gibi bu işin piri olmuş kişilerin fikirlerine, testlerine, incelemelerine göre tahminen hazırladığını yazmış. Şahsen AHOC kanalına göz atmanı öneririm. ASRock'u ben de severim ancak düşük bütçeyi pek takmıyorlar gibi. Taichi modelleri çok güzel, onlara laf yok.Çok MSI taraflı bir liste olmuş özellikle ASRock kartlar düşük gösterilmiş.
Mesela Fat1lty-Pro4 modelleri Tomahawk ile aynı seviyede ve diğer Lower End kartlar çok rahat Mid Range olur (HDV) hariç.
Taichi zaten tamam onda sıkıntı yok ama Fat1lty-Pro4 çok rahat Tomahawk ile kapışan bir anakart diğer anakartlar için sıkıntı yok ben ASRock anakartları bir tık daha yukarıda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.Sıralamayı hazırlayan arkadaş anakart kitapçıklarından VRM'leri öğrenip üretici sitesindeki özellikleriyle, soğutma bloğuna bakarak ve Buildzoid, Steve gibi bu işin piri olmuş kişilerin fikirlerine, testlerine, incelemelerine göre tahminen hazırladığını yazmış. Şahsen AHOC kanalına göz atmanı öneririm. ASRock'u ben de severim ancak düşük bütçeyi pek takmıyorlar gibi. Taichi modelleri çok güzel, onlara laf yok.