Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Ti Düşük Performans

Pcisleripc

Hectopat
1 saat önce yeni sistemimin montajını yaptık, driverler yüklendi, Windows 10 yüklendi. eve geldim monitörümü daha almadığım için eski 40 Hz monitöre taktım.
LOL girdim en düşük ayarlarda 40-50 FPS vardı kasıyordu.
İşlemci Ryzen 5 3600, ekran kartım GTX 1660 Ti.

Monitörden dolayı mı böyle oldu yoksa program dosya falan mı eksik?

Bu arada eski HDD takılı.

Son düzenleme:
1 saat önce yeni sistemimin montajını yaptık, driverler yüklendi, Windows 10 yüklendi. eve geldim monitörümü daha almadığım için eski 40 Hz monitöre taktım.

En yüksek ayarlara çekin. Monitör takılma yapıyordur.

Ya monitör kaynaklıdır ya da HDD kaynaklıdır.

144 Hz monitör alacağım zaten alana kadar eskiyle idare edeyim dedim.

Eski bilgisayarın 1 TB HDD'yi söktüm yeniye taktım ayrıca 240GB yeni SSD aldım ikisini bir kullanayım dedim fakat karman çorman oldu herşey LOL'e giremiyorum artık .dll dosyaları eksik falan diyor şimdi de.

144 Hz monitör alacağım zaten alana kadar eskiyle idare edeyim dedim.

Eski bilgisayarın 1 TB HDD'yi söktüm yeniye taktım ayrıca 240GB yeni SSD aldım ikisini bir kullanayım dedim fakat karman çorman oldu herşey LOL'e giremiyorum artık .dll dosyaları eksik falan diyor şimdi de.
Çok normal, "0xc00007b Dll Paketi.zip" adlı dosyayı indirdikten sonra içindeki dosyaları; "C:\Windows\SysWOW64" konumuna kopyala. Gelen soruya "Tümünü Değiştir" demelisin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı