Mağazadan almayacağım internetten sipariş uzerinden alacağım anakart güncelleme işi beni sıkıntıya sokar garantiye yollamam gerekicek. Kasan gelen PSU coolermaster lite 700w power cpu 4+4 pin var benim anakarta ve işlemciye uygun mu tam anlamadım.
Anakartı b450 gaming plus ile değiştirebilirsin. Mosfetleri ve mosfet soğutucuları daha iyi ayrıyetten bios flashback özelliği var. Bios problemlemi ile uğraşmıyosun. Şuanda 584 TL normal fiyatı 715 lira civarı. Vatan bios güncellemesi yapmıyor. Diye biliyorum.
Anakartı b450 gaming plus ile değiştirebilirsin. Mosfetleri ve mosfet soğutucuları daha iyi ayrıyetten bios flashback özelliği var. Bios problemlemi ile uğraşmıyosun. Şuanda 584 TL normal fiyatı 715 lira civarı. Vatan bios güncellemesi yapmıyor. Diye biliyorum.
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-AMD 2600-ASUS RTX2060-ASUS B450M-K-WD 1TB-240GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-INTEL 9400F-ASUS RTX2060-ASUS B365M-K-WD 1TB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da