Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Ti Sistem Alınır mı?

Gecen hafta hepsiburada da kdv indirimi ile 2060 2300 tl idi bence bekle yine o fiyata düşmesi muhtemel.

Bütçeni zorlayabilirsen bence almışken RTX 2060 alsan daha iyi olabilir 2400 TL.
Yada 1660 Tİ alacaksan 250 TL daha ucuza olan modeller var.
Anakart olarakta almışken PRO modelinimi alsan ? 20 TL fark ile daha çok özellik sunuyor.

Bütçeni zorlayabilirsen bence almışken RTX 2060 alsan daha iyi olabilir 2400 TL.
Yada 1660 Tİ alacaksan 250 TL daha ucuza olan modeller var.
Anakart olarakta almışken PRO modelinimi alsan ? 20 TL fark ile daha çok özellik sunuyor.
pro modeline geçtim zaten ekran kartında buna karar kıldım ama 700 tl fark değer mi bilmiyorum Asus Geforce RTX2060 Gaming Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar

3200 MHz 50 TL daha pahalı alınmışken o alınır diye düşünüyorum. 2060 Dual ve Rog Strix arasında kaldım 300 TL fark var arada.
Frekans hızlarına takmaya gerek yok Rog Strix modeli biraz daha serin çalışır ve RGB bir kart ama Dual modelde ısınma gibi bir sorun da yok yani alınabilir. RGB seviyorsan 300TL belki verilebilir ama ben vermezdim.

Edit : Dual modellerde ısınma sorunu var ama RTX 2060 sürümündeki testlerde öyle bir sorun görmedim.

Anakarti guncellemek 1 dakika sürmüyor. Yapsinlar bi zahmet ama sizde cok kolay yaparsiniz.

Frekans hızlarına takmaya gerek yok Rog Strix modeli biraz daha serin çalışır ve RGB bir kart ama Dual modelde ısınma gibi bir sorun da yok yani alınabilir. RGB seviyorsan 300TL belki verilebilir ama ben vermezdim.

Edit : Dual modellerde ısınma sorunu var ama RTX 2060 sürümündeki testlerde öyle bir sorun görmedim.

1060 6 gb Asus dual kullanıyorum ısınma ile karşılaşmadım ama belki diğer modellerde olabilir
Yapıyor. Sadece işlemciyi vatandan almış olmama rağmen amazondan aldığım anakarta güncelleme yaptılar. Tabiki biraz da çalışanın inisiyatifine kalmış bir durum.
Ben anakarti da islemciyide oradan ald zamanında çalışanlardan 1 tanesi tanıdık olmasa o montaj hizmeti veren insan yapmiyacakti.

ELEKTRONİK İSİ ŞANS a bağlı ya
Anakarti guncellemek 1 dakika sürmüyor. Yapsinlar bi zahmet ama sizde cok kolay yaparsiniz.
İşlemci yeni ya güncelleme için eski nesil işlemci gerek o sıkıntı oluyor onun dışında tabikide kendisi de yapar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı