Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 Ti sistem toplama

2. Viewsonic 240 hz 2000 tl diyor digeri benq 2411p 144 hz 1700 lira fiyati senin onerdiklerin mi iyidir benq mu ? Bide benq 2411pde free sync ve gsnlync yok bi sorun olurmu alsam

@Starline bahsettiğiniz BenQ model monitöre baktım. TN panel kullanması dezavantaj. Benim önerdiğim modellerden birini alın derim. Her ikiside IPS panel, 144Hz ve 1ms.

@Starline bahsettiğiniz BenQ model monitöre baktım. TN panel kullanması dezavantaj. Benim önerdiğim modellerden birini alın derim. Her ikiside IPS panel, 144Hz ve 1ms.
Ben zaten tn panel istiyorum ama merak ettigim benq 2411pde gsync ve amd free sync yok bunlar beni olumsuz etkiler mi

Sadece CS:GO oynayacağınız için bu teknolojilere pek ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.
Zaten csgo icin monitor alcagim icin tn panel tercih ediyorum csgoda gsync ve amd freesync kullanilmiyor mu bunlar ne ise yariyor

Aşağıdaki mesaj alıntıdır.

G-SYNC Nvidia, FreeSYNC ise AMD tarafındaki teknolojiler. Temel olarak aynı işleve sahipler. Monitörlerdeki G-SYNC veya FreeSYNC'den yararlanmak için bu teknolojileri destekleyen ekran kartlarına ihtiyacınız var. Amaçları ise yırtılmaları ve takılmaları donanımsal bir teknoloji yardımıyla önlemek. Bu sayede yazılımsal olan V-SYNC gibi teknolojilere göre daha iyi iş çıkarıyorlar. Ancak özellikle Nvidia tarafındaki G-SYNC'den faydalanmak için ciddi paralar dökmek gerekiyor.

Ekstra olarak aşağıdaki makalelere bakabilirsiniz.

Kardesim anladım peki de bende nvidia ekran kartı olcak ama aldigim monitorde amd free sync olcak bu ikisi birlikte nasıl çalışır

FreeSync monitörde G-Sync açılabiliyor. Ancak monitöre göre değişir. Siz hangi monitörden bahsediyorsunuz? BenQ 2411P'de FreeSync ve ya G-Sync desteklemiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Viewsonic xg2530dan bahsediyorum veya senin onerebilcegin tn panel olup gsync acabilcegim monitor var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…