Ryzen 5 3600 ve GTX 1660S sistemde düşük CS:GO performansı

BKoymen

Centipat
İyi forumlar;

Ryzen 5 3600, GTX 1660S ekran kartı ve 144 Hz monitörüm olmasına karşın CS:GO oynarken özellikle deathmatch serverlarındayken anlık donma, spike sorunları yaşamaktayım. Oyunda ortalama 300-350 FPS almama karşın anlık lag sorunları çok can sıkıcı. Önceki sistemimde de CS:GO için çok yeterli olmasına karşın aynı sorun vardı ancak şu an yeni işlemci ve yeni ekran kartına rağmen aynı sorunu yaşadığımdan dolayı nasıl bir çözüm yoluna gitmem gerektiğini bilmiyorum. İnternet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü fiber kullanmaktayım. Mevcut sorun sadece CS:GO oynarken oluyor, diğer oyun performanslarım çok çok iyi. Performans için olması gereken -freq 144 gibi komutları da kullanıyorum ve ekran kartımda son güncel sürüm mevcut. Konu hakkında çözüm önerilerinizi beklemekteyim çünkü bu kadar parayı en çok oynadığım oyun olan CS:GO için harcadım ancak istediğim performansı alamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar;

Ryzen 5 3600, GTX 1660S ekran kartı ve 144 Hz monitörüm olmasına karşın CS:GO oynarken özellikle deathmatch serverlarındayken anlık donma, spike sorunları yaşamaktayım. Oyunda ortalama 300-350 FPS almama karşın anlık lag sorunları çok can sıkıcı. Önceki sistemimde de CS:GO için çok yeterli olmasına karşın aynı sorun vardı ancak şu an yeni işlemci ve yeni ekran kartına rağmen aynı sorunu yaşadığımdan dolayı nasıl bir çözüm yoluna gitmem gerektiğini bilmiyorum. İnternet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü fiber kullanmaktayım. Mevcut sorun sadece CS:GO oynarken oluyor, diğer oyun performanslarım çok çok iyi. Performans için olması gereken -freq 144 gibi komutları da kullanıyorum ve ekran kartımda son güncel sürüm mevcut. Konu hakkında çözüm önerilerinizi beklemekteyim çünkü bu kadar parayı en çok oynadığım oyun olan CS:GO için harcadım ancak istediğim performansı alamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Daha iyi anlamamız için bir video çekip bize gönderebilirim misiniz?

Sıcaklıklarda bir sorun yok 60 dereceyi geçmiyorlar,işlemci için stok fan kullanmıyorum kule tipi fan var.

Msconfig'den nasıl artırabiliriz ?
İşlemci ve GPU sıcaklıklarına baktınız mı?

Sıcaklıklarda bir sorun yok 60 dereceyi geçmiyorlar,işlemci için stok fan kullanmıyorum kule tipi fan var.

MSConfig’den çekirdek kullanımını arttırmayı deneyin. CS:GO, işlemciyi yiyen bir oyun.

Msconfig'den nasıl artırabiliriz ?

Tam olarak sorununuzu anlayamadım. @Wakuba'ün dediği gibi, video çekmeniz mümkün mü? Mümkün değilse, biraz açıklayabilir misiniz? FPS'iniz mi düşüyor anlık olarak?

En baştaki açıklamamda da yazdığım gibi anlık laglar olduğunu yazmıştım.Anlık olan bir şeyi nasıl videoya alabilirim bilmiyorum.Sorunumu gayet net olarak açıkladığımı düşünüyorum.

Sıcaklıklarda bir sorun yok 60 dereceyi geçmiyorlar, işlemci için stok fan kullanmıyorum kule tipi fan var.

MSConfig'den nasıl artırabiliriz?

Sıcaklıklarda bir sorun yok 60 dereceyi geçmiyorlar, işlemci için stok fan kullanmıyorum kule tipi fan var.

MSConfig'den nasıl artırabiliriz?

Önyükleme- gelişmiş ayarlarından gidin. Orada görürsünüz zaten. Ne kadar çekirdek varsa ayarlayın. Sonra PC reset atacak. Bu kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı