Merhaba, mavi ekran hatalarından bir türlü kurtulamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
Sistemim ;
Windows 10 (1909)
Ryzen 5 3600
MSI Tomahawk B450
HyperX Predator 2x8 3200 Mhz
MSI 5700XT
Sharkoon 750w 80 plus Gold
Denediğim çözüm yöntemleri ;
Üç farklı diske temiz kurulum yaptım.
Farklı BIOS sürümleri denedim.
Farklı Windows sürümleri denedim. (1903, 1909, 2004)
Disklerin SATA kablolarını değiştirdim.
PSU kablolarının tamamını değiştirdim.
Farklı SATA Yuvalarını denedim.
Farklı GPU denedim
İki defa MemTest yaptım. Temiz çıktı
Prime95 ile stres test yaptım.
Her ne yaptıysam bir çözüm üretemedim. Merak ettiğim hangi donanım bana sorun çıkartıyor tahminleriniz neler, garantiye neleri göndermeliyim? Benim şüphelendiğim anakart, işlemci ve güç kaynağı.
Merhaba, mavi ekran hatalarından bir türlü kurtulamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı? Sistemim ; Windows 10 (1909) Ryzen 5 3600 MSI Tomahawk B450 HyperX Predator 2x8 3200 Mhz MSI 5700XT Sharkoon 750w 80 plus Gold Denediğim çözüm yöntemleri ; Üç farklı diske temiz kurulum yaptım...
www.technopat.net
Burada da açıkladım tekrar okumayı bilmediği için saçmalıyor sadece.
Merhaba, mavi ekran hatalarından bir türlü kurtulamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse var mı? Sistemim ; Windows 10 (1909) Ryzen 5 3600 MSI Tomahawk B450 HyperX Predator 2x8 3200 Mhz MSI 5700XT Sharkoon 750w 80 plus Gold Denediğim çözüm yöntemleri ; Üç farklı diske temiz kurulum yaptım...
www.technopat.net
Burada da açıkladım tekrar okumayı bilmediği için saçmalıyor sadece.
Bilginiz yoksa konuşmayın bari efendi desinler. İnsanda biraz utanma olur yazık gerçekten çok yazık sürü psikolojisi. Bilgisiz insanları işte böyle ön yargılı ezbere konuşan hallere itiyor.