Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 sistem alınır mı?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Oldukça güzel bir sistem. Zaten ASRock anakart var sistemde ve ekran kartı Galax çok bilinmese de ülkemizde, yurt dışında kendini kanıtlamış bir markadır aynı zamanda 1-Click OC özelliği var bu da iyi bir şey bence alınabilir hayırlı olsun şimdiden.

Oldukça güzel bir sistem. Zaten ASRock anakart var sistemde ve ekran kartı Galax çok bilinmese de ülkemizde, yurt dışında kendini kanıtlamış bir markadır aynı zamanda 1-Click OC özelliği var bu da iyi bir şey bence alınabilir hayırlı olsun şimdiden.

Sağolun. Peki Rust oynatır mı? Çok istiyorum oynamak. Bir 80FPS bana yeter. SSD'nin de iyi olması bana güven verdi şahsen.
Pahalı gibi ama alınır. Tam bütçe belirtirseniz daha iyi bir sistem toplanabilir. 2060 Super çok daha iyidir. Rust hakkında pek bilgim yok ama 60 FPS alırsın diye tahmin ediyorum.

Maksimum 7300TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevabınız burda. :)
Hayırlı olsun
Bana 7300TL bandında her oyunu oynatacak bir sistem önerir misiniz?
Bana biraz süre verirseniz size toplayabilirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı