Ryzen 5 3600 ve RTX 2060 Super Sistem Alınır mı?

o bir örnekti toplanan sistemde o var diye buyrun diğer modellerinin örnekleride burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ve bi üst mesajdaki arkadasla benim attıgım videolardaki fpslere bakarsanız sevinirim.

o bir örnekti toplanan sistemde o var diye buyrun diğer modellerinin örnekleride burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ve bi üst mesajdaki arkadasla benim attıgım videolardaki fpslere bakarsanız sevinirim.

Adam TUF serisini inceliyor bu videoda ingilizcen var mı? 2060'dan kat be kat daha iyi. Gider Nitro+ alırsın veya MSI serisi alırsın ve kasa içi hava sirkülasyonun iyiyse kafan ağrımaz. Kendiniz kullandınız mı da dış kanallara bakmayın diyorsun anlamadım. Tüm dış kanallar yalan o zaman 2060'da çöp diyeyim ben olur mu? Böyle bir yorumu ilk defa görüyorum güldüm yani.

Rx 5700 xt, rtx 2070 super e yaklaşıyor neredeyse. Fiyat performans olarak çok iyi bir kart. Red devil, nitro, pulse modelleri gayet iyi.

Aynı kanalın bir de nitro+ ve red devil incelemelerine bak. İnsanları yanlış yönlendirip doğruyu söyleyenlere hala inanmıyorsun. Şaka gibi :D

Rtx 2060 hala söylüyorum ki 5700 serisinden cok cok daha iyi ve rx 5700 serisinin aşırı ısınma problemi var.
Neye dayanarak söylüyorsunuz referans modellerimi baz alıyorsunuz ? Sapphire pulse rx5700 kullanıcısıyım battlefield 1 de tüm ayarları ultraya alıyorum kart 52-55 derece arasında çalışıyor. Üstelik fanlar 600-700rpm yani neredeyse oyunu fanlar durmuş halde 55 derecede oynatacak. Fiyat olarak 5700 daha ucuz performans olarak 5700 daha önde rtx var diye 2060 alınmaz 2060 gibi kartta rtx açarsan 30fps'ye düşersin rtx için en az 2070 alınmalı. Aynı fiyatta 2060 ve 5700 satılsaydı eğer ki 2060 rog strix ise alırdım, onun dışında yine 5700 tercih ederdim.
Rx 5700 xt, rtx 2070 super e yaklaşıyor neredeyse. Fiyat performans olarak çok iyi bir kart. Red devil, nitro, pulse modelleri gayet iyi.
Rx5700, 2060'ı geçer 2060 super ile kafa kafaya gider, bazı oyunlarda 2070i geçer (bf5,forza horizon4). Rx5700xt 2070'i geçer 2070super ile kafa kafaya gider, bf5 forza horizon4 gibi amd seven oyunlarda 2080'den daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı