Ryzen 5 3600 ve RTX 2070 sistem toplama

reshazonee

Kilopat
Daha fazla  
saa.PNG

Sistem bu iyi mi?

Bütçe maks. 6500 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayara Frisby yakışmaz, Everest, Rampage, Trust, Frisby gibi ürünler kalitesizdir. Özellikle PSU ve kasa kalitesi şakaya gelmez, Görünüm olarak şık duruyorlar fakat malzeme kalitesi iyi değil maalesef. Yani B450M-K yerine, MSI B450M Gaming Plus, MSI B450M Pro VDH Plus, MSI B450M Mortar gibi ürünler de tercih edilebilir. Eğer çok fazla şey indirecekseniz 1 TB veya 500 GB bir HDD almanızı tercih ederim. Ayrıca 2060 ile 2070 arasında 5-10 fps fark var.
techno.png

Son düzenleme:
BIOS güncelleme yapmadan işlemciyi çalıştıramayacaksınız. Ben de aynı işlemci ve aynı anakart modelini (MSI B450) kullanıyorum. Açıkcası bu kadar sorun yaşayacağımı düşünmezdim. Anakart uyumluluğu henüz yüzde yüz olmadığı için ram MHz lerini düşük frekansa çekmek zorunda kaldım. Sıcaklık sorunu yaşadım, fazla voltaj çekiyordu onlarla uğraştım. Güncellemelerle illa ki düzelecektir. Bunlara göre siz karar verin. Bir de önü kapalı kasalardan kaçının derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı