Ryzen 5 3600 ve RTX 3060 Ti darboğaz

woqRoot

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım monitör de almayı planlıyordum ama birkaç aksilik çıktı ve maalesef alamadım birkaç ay kadar da alamayacağım şimdi sistem de ben Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC serisi ekran kartı 16 GB (8x2) 3200MHz RAM işlemci olarak da Ryzen 5 3600 kullandım. Şimdi elimde ki monitör 75Hz ve bundan idaretenlik ara sıra CS:GO CoD Warzone bu ikiliyi oynamayı düşünüyorum ama yük tamamiyle neredeyse işlemciye bineceği için darboğaz yaşayabilirim. Bu belki gözle görülür bir problem çıkarmayabilir ama yine de sizlere sormak istedim ve şunu da diyeyim işlemci fanım standart fan bu fan ile OC yapmadan bu oyunları oynayabilir miyim? Yoksa OC şart oluyor mu? Eğer OC yapmam gerekirse de stok bu fan iş görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler tahmin ettiğim cevaplar geldi sizlerden aynı görüşteyim bakalım sıkıntı çıkaracak mı yoksa çıkarmıyacak mı ? teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için

teşekkürler tahmin ettiğim cevaplar geldi sizlerden aynı görüşteyim bakalım sıkıntı çıkaracak mı yoksa çıkarmıyacak mı ? teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için
Yani elbet yine darboğaz yaşayacaksınız. Ama her oyunda değil ve yaşasanız bile şiddetli yaşamayacaksınız. Rahatlıkla alabilirsiniz fakat şunu alarak OC yapabilirsiniz. Tabii bütçe varsa.
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı