Çözüldü Ryzen 5 3600 ve RX 5600XT sistem toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Normalde Ryzen 5 3600 ve RX 5600XT'li bir sistem almayı düşünüyordum. Fakat genelde CS:GO, Valorant oynuyorum ve bu oyunlar ekran kartından çok işlemciye önem veriyorlar bildiğim kadarıyla. Bu yüzden diğer parçalardan kısıp işlemciye biraz daha para vermek mantıklı olur mu?

Çözüm
Normalde Ryzen 5 3600 ve RX 5600XT'li bir sistem almayı düşünüyordum. Fakat genelde CS:GO, Valorant oynuyorum ve bu oyunlar ekran kartından çok işlemciye önem veriyorlar bildiğim kadarıyla. Bu yüzden diğer parçalardan kısıp işlemciye biraz daha para vermek mantıklı olur mu?

İncehesap indirimlerinde 5600XT fiyatına RTX 2060 alınabilir.
İşlemci olarak 3600 iyidir çünkü 4. nesil AMD CPU geliyor ve B450 anakartlar 4. nesil CPU destekleyecek o zaman değiştirirsiniz ama 3600 o oyunlara yeter.

İşlemci olarak 3600 iyidir çünkü 4. nesil AMD CPU geliyor ve B450 anakartlar 4. nesil CPU destekleyecek o zaman değiştirirsiniz ama 3600 o oyunlara yeter.

Çözüm
RTX 2060, 2 haftadır indirimlerde kendini göstermedi gösterirse onu alırım, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı