Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT sistem alınır mı?

Bevkay

Kilopat
Yer
Mozambik
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki daha önce 'Ryzen 5 3600 ve RX 5700 sisteam alınır mı?' adında bir konu açtım. Konuda çoğu kişi bana anakartı Gigabyte yapmam gibi şeyleri söyledi, bunu düşür, RX 5700 XT al gibi. O yüzden ben de RX 5700 XT sistem dizdim. Birçok şeyi listeden çıkarttım ki fiyat neredeyse 20-30 TL arasında oynadı. Bu sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir? Yazarsanız beni mutlu edersiniz. Şimdiden herkese teşekkürler.

Değişen parçalar:
  • SSD XPG 128 GB SX6000 Lite NVMe M.2 SSD yapıldı.
  • Ekran kartı RX 5700 XT yapıldı.
  • RAM XPG 8 GB gammix D10 kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 single kit yapıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene uyuyorsa fiyat aralığı ve sistem bence alınabilir. Sonuçta AMD Ryzen 5 3600 ve 5700 ekran kartı gayet uygun. Birde benzer parçaları farklı satıcılardan toplayarak deneyebilirsin. En azından fiyat farkını oluşturmuş olursun. İtopya'da da fiyatlar öyle aman aman ucuz değil. Bu sistemi daha ucuza alabileceğin yerler var. Aceleci olmayın iyi bir analiz çıkartın derim. Ama sistem performans olarak yeterli o fiyat bandında ise bütçeniz. İşinizi görecektir.

Şuradan da 5700 model anakartlar içinde kısa bilgi alabilirsin.

Bütçene uyuyorsa fiyat aralığı ve sistem bence alınabilir. Sonuçta AMD Ryzen 5 3600 ve 5700 ekran kartı gayet uygun. Birde benzer parçaları farklı satıcılardan toplayarak deneyebilirsin. En azından fiyat farkını oluşturmuş olursun. İtopya'da da fiyatlar öyle aman aman ucuz değil. Bu sistemi daha ucuza alabileceğin yerler var. Aceleci olmayın iyi bir analiz çıkartın derim. Ama sistem performans olarak yeterli o fiyat bandında ise bütçeniz. İşinizi görecektir.

Şuradan da 5700 model anakartlar içinde kısa bilgi alabilirsin.
Mesella daha ucuza nerden bulabilirim teknobiyotik gibi sitelerden mi?

Sinerjiden de toplayabilirsiniz. Birde oraya bakın parçalar içinde.
Ama yinede ben itopya alma tarafayım. Çünkü İtopyada tam aradığım sistem var (Linki Yukarıda) bu yüzden itopyadan alıcağım.

Size hangisi uygun ve hesaplı geliyorsa tabi ki oradan almanız. En azından bilinir ve güvenilir yerden temin ettikten sonra gerisi sizin tercihiniz zaten. 😉 Hayırlı olsun.

Ama yinede ben itopya alma tarafayım. Çünkü İtopyada tam aradığım sistem var (Linki Yukarıda) bu yüzden itopyadan alıcağım.
2K için çok iyi bir sistem ama amacınız 1080P oyun ise bazı oyunlarda darboğaz yapabilir.
Mümkünse kasayı 40-50 TL farkla V200 seçin. Power Boost özellikle PSU kalitesiyle üzebilir.

2K için çok iyi bir sistem ama amacınız 1080P oyun ise bazı oyunlarda darboğaz yapabilir.
Mümkünse kasayı 40-50 TL farkla V200 seçin. Power Boost özellikle PSU kalitesiyle üzebilir.
Tabiikide 50tl farkal yapabilirim. Bu arada rx 5700 xt vs r5 3600 darboğaz yapıyor mu? Ben yapmaz diye biliyorumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı