Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT sistem nasıldır?

Evet PSU değiştirmenize değer 80+Gold sertifikalı kaliteli bir PSU attığınız ben bütçeyi zorlamamak adına ucuz koymaya çalıştım, DLSS 2.0 güzel bir teknoloji bence. RTX 2060S ile 1080P Ultra'da RTX-DLSS 2.0 ile tatmin edici FPS'ler alırsınız. Attığım kart 3 fanlı Gaming OC Edition soğutması kuvvetli RTX ve DLSS 2.0'ı serin bir şekilde kullanabilirsiniz. Alternatif kart olarak MSI 2060S Ventus GP OC bakabilirsiniz ama 2 fanlı ve soğutması biraz daha zayıf.
O zaman bu sistemi de güç kaynağını 80+ Gold olan ile değiştirerek kaydediyorum. Kart güçlü ve güzel görünüyor performans açısından. Tekrar teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için. :)

Doğrudur toplanıyor fakat arkadaş için tek siteden olması daha iyiymiş biraz fiyat artıyor ve dengesiz oluyor sistem.
Tek siteden toplamak saçmalık diye düşünüyorum. Sistem parçaları eline geçtiği zaman hepsi götürürsün mahalle de ki bir bilgisayarcıya başında bekler toplatırsın. Çok fazla para da istemez.

Tek siteden toplamak saçmalık diye düşünüyorum. Sistem parçaları eline geçtiği zaman hepsi götürürsün mahalle de ki bir bilgisayarcıya başında bekler toplatırsın. Çok fazla para da istemez.

Kendi almaycakmış o yüzden toplu istiyor galiba, bence de ayrı daha mantıklı hem indirim kovalanabilir.

Fiyat: 8899, 17 TL. Eğer bütçeyi 300 TL daha geçebilirse Arctic Freezer 34 eSports koyulup çok iyi bir sistem elde edilebilir.

@gleran
Arada ciddi bir fiyat/performans farkı olacaksa dediğiniz gibi de yapabiliriz. Sistem benim elime geçecek olsa kendim de halledebilirim ama doğrudan arkadaşıma gidecek. Bunu öneriyorsanız o zaman öyle ya da böyle bir bilgisayarcıya parçaları götürüp toplatacak, yapacak bir şey yok.

@Alo ben Emre abin sistem çok güzel olmuş, elinize sağlık. Soğutmayı daha sonra da bir şekilde alabiliriz. Yarın arkadaşım ile konuşup eğer parça parça alma konusunu kabul ederse bu sistemi alabiliriz. Zaten bu bütçeye de bundan daha iyisi olmaz diye düşünüyorum. Yardımlarınız için, vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. 🙏

@gleran
Arada ciddi bir fiyat/performans farkı olacaksa dediğiniz gibi de yapabiliriz. Sistem benim elime geçecek olsa kendim de halledebilirim ama doğrudan arkadaşıma gidecek. Bunu öneriyorsanız o zaman öyle ya da böyle bir bilgisayarcıya parçaları götürüp toplatacak, yapacak bir şey yok.

@Alo ben Emre abin sistem çok güzel olmuş, elinize sağlık. Soğutmayı daha sonra da bir şekilde alabiliriz. Yarın arkadaşım ile konuşup eğer parça parça alma konusunu kabul ederse bu sistemi alabiliriz. Zaten bu bütçeye de bundan daha iyisi olmaz diye düşünüyorum. Yardımlarınız için, vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. 🙏
Ne demek, rica ederiz.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bütçenin limitlerini zorlayarak ortaya şöyle bir sistem çıkarttım arkadaşım için. Ancak bu sistemin fiyatını performans kaybı yaşamadan biraz daha aşağıya çekme şansımız var mı? Ya da tamamen farklı bir sistem mi önerirsiniz? Yardımlarınızı, yorumlarınızı ve uyarılarınızı bekliyorum. :)

Eki Görüntüle 646096
Pc Toplama Sihirbazı

Şöyle de bir hazır sistemimiz var, ufak değişiklikler yaptım. İkisi arasında oldukça kararsızım.

Eki Görüntüle 646097
Birinci sistemi kasa hariç beğendim, kasa olarak Sharkoon RGB Flow iyi olabilir. PSU olarak Performance GD alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı