Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT sisteme anakart önerisi

Asus X570/B550 modelleri VRM olarak gayet iyi sıkıntı yok. Zaten anakartar pek kronik sorunlu olmuyor daha çok VRM güçsüz olursa önerilmiyor.

Bence çok hızlı karar veriyorsunuz biraz düşünün karar verirken.

Yani düşünsem bile ne düşünebilirim ki?Fazla birşey anlamıyorum donanımlar hakkında.Mesela şimdi siz X570 dediniz benim ondan haberim bile yok daha da kafam karıştı.Hem de içinde bulunduğumuz dönem birazcık hızlı karar vermeyi gerektiriyor ondan biraz hızlı davranmaya çalışıyorum.

Hemen derken anında Tomahawk modelini iade etmeniz şaşırttı.

Kısaca Asus TUF B550M Plus iyi bir anakartar alabilirsiniz.

Kargonun 1 gün içinde verilmemesi stok sorunuyla mı uğraşacağım diye korkuttu ondan direkt iade talebi açtım aslında.Hem ileride konsollarda yapıldığı gibi yükleme sürelerini sıfırlayabileceğim bir teknolojinin elimde olması da iyi olur hem.Sizce Tomahawk'ın siparişini iptal edip B550'ye geçmek gerekli birşey mi?Araya zaten bayram gireceği ve itopyanın parayı geri iade etmesini bekleyeceğimden iade etsem de etmesem de alacağım ana kart elime az çok aynı sürede ulaşacak.Sizce Tomahawk'ı iade edip B550'ye geçmek iyi bir seçim mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı