Ryzen 5 3600 ve RX 6600 sistem CoD Warzone'da takılıyor

Güle güle kullan.

Bol keseden sallamak yerine test resimlerini beklerim. 3.6GHz'de 3200 RAM'lerle 62nsler falan.

Hahahaha ben 3.6GHz'da 62ns mi alırım dedim? :D 3600'de Full overclocklu RAM'lerle 62ns alıyordum dedim. CPB kapalı 68-69 civarı alırım dedim :D. Keşke azıcık ukala olacağına kabul etsen.
Micron rev. E

1t 3866.png

Samsung b-die

image (1).png

Neyse öğren bir şeyler dostum hadi :) iyi sosyaller :) Ryzen 5 3600 3.6GHz ile 90ns alacak kadar amatör ol :=()

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle kullan.

Bol keseden sallamak yerine test resimlerini beklerim. 3.6ghz'de 3200 ramlerle 62nsler falan.

Kankacımdan oğluma falan geçtin. Önce bi üslubunu düzelt.

Sen işkembeden rakamlar atıp tutacağına, bana değer söylesen ben çıkarıp testini koyacam ortaya.
Söyleyemedin. Sadece sallıyorsun, aklına bazı rakamlar kalmış ama nasıl elde ettiğini unutmuşsun.
Yada palavra atmaktan hoşlanıyorsun. Ama ben unuttuğunu varsayıyorum.

Tekrar söylüyorum ve konuyu kapatalım çünkü senin ortaya maddi birşey koyacak ne elinde donanım var nede bilgin var. Ram zamanlamalarını veremedin.

Bu işlemci 3.6ghz'de standart ramlerle 4. nesil intelin altına performans verir.

Aksini söyleyen test koymayacaksa benim mesajımı alıntılamasın.
Gram bilgin yok. :)

Hahahaha ben 3.6GHz'da 62ns mi alırım dedim? :D 3600'de Full overclocklu RAM'lerle 62ns alıyordum dedim. CPB kapalı 68-69 civarı alırım dedim :D. Keşke azıcık ukala olacağına kabul etsen.
Micron rev. E

Eki Görüntüle 1470593

Samsung b-die

Eki Görüntüle 1470591

Neyse öğren bir şeyler dostum hadi :) iyi sosyaller :) Ryzen 5 3600 3.6GHz ile 90ns alacak kadar amatör ol :=()
1- Üstteki test ile alttaki testin anakartı başka.
2- İşlemci zen3 mimari konuyla hiç bir ilişkisi hiç yok.
3- İşlemci @4.85ghz'ye overclock yapılmış.
4- Ram'ler 3866 cl 15'ye overclocklanmış, bu ramler ilgilisinin haricinin elinde bulunmaz.
5- Alttaki testte ram'ler 4060 cl 15'e, işlemci de @4.85ghz'ye overclocklanmış.

Sen bunları niye attın şimdi onu anlamadım ben ? İnternetten milletin dibine kadar overclockladığı testleri çıkarıp koyarak,( ryzen 3600 olsa kabul edicem ) neyi ispatlamaya çalışıyosun ?
Testler benim falan deme anakartlar farklı. Gözüne ilişmemiş bile senin.

1- Üstteki test ile alttaki testin anakartı başka.
2- İşlemci zen3 mimari konuyla hiç bir ilişkisi hiç yok.
3- İşlemci @4.85ghz'ye overclock yapılmış.
4- Ram'ler 3866 cl 15'ye overclocklanmış, bu ramler ilgilisinin haricinin elinde bulunmaz.
5- Alttaki testte ram'ler 4060 cl 15'e, işlemci de @4.85ghz'ye overclocklanmış.

Sen bunları niye attın şimdi onu anlamadım ben ? İnternetten milletin dibine kadar overclockladığı testleri çıkarıp koyarak,( ryzen 3600 olsa kabul edicem ) neyi ispatlamaya çalışıyosun ?
Testler benim falan deme anakartlar farklı. Gözüne ilişmemiş bile senin.
Bunlar benim testim dostum :) Eve gidince fresh test atarım sana. X570S torpedo max kullanmadan önce B550-M-K kullanıyordum o yüzden anakartlar farklı. Yukarda anlatmak istediğim şey Samsung B-Die ile Micron Rev.E arasında 3-4 NS'Lik bir fark olmasaydı sadece. Yani dediğin gibi çöp çipli RAM değil Samsung B-Die harici RAM'ler.

Bir tane daha buldum SS şuan. Bunu safe-mode'da yaptığım için NS daha düşük tabi.

deflow.png

İnandın mı?

1659338038549.png

Merak etme başkalarının testlerini alıp buraya atacak kadar ezik değilim :).

3DMark Timespy testinde Dünya'da ilk 100'deyim zaten umarım buna bir bahane bulamazsın :D.

1659338441013.png

Tüh şansa bak o testi yaptığımdaki Anakartımda B550M-K'mış.

1659338475990.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı