Ryzen 5 3600 ve RX5500 XT darboğaz yapıyor

emirissever

Femtopat
Daha fazla  
Sistemde BIOS ayarları falan girdim. Baktım, 2 3 ayar değiştirdim düzelmedi. Darboğaz özellikle hiç olmaması gereken PES 21 de menü de bile oluyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak darboğaz konusunda bir yorum yapamam fakat PES 2021 oyununda sorunu düzeltmek için görev yöneticisinde "benzeşmeyi ayarla" kısmından CPU 0 devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz. Kesin sonuç verir diyemem fakat denemekten zarar gelmez.

Cpu gpudan daha yüksekte sürekli ve pes 21 de oyun oynarken kasmalar oluyor yırtılma hiç olmuyor
Menüde darboğaz derken, kasma mı? Depolama nedir?
1 tb 16g ram
Genel olarak darboğaz konusunda bir yorum yapamam fakat PES 2021 oyununda sorunu düzeltmek için görev yöneticisinde "benzeşmeyi ayarla" kısmından CPU 0 devre dışı bırakarak deneyebilirsiniz. Kesin sonuç verir diyemem fakat denemekten zarar gelmez.
öyle bir yer bulamadım ayrıntılı anlatır mıısınız

Cpu gpudan daha yüksekte sürekli ve pes 21 de oyun oynarken kasmalar oluyor yırtılma hiç olmuyor

1 tb 16g ram

öyle bir yer bulamadım ayrıntılı anlatır mıısınız
Pes 2021 oyununu açın, daha sonra görev yöneticisi ayrıntılar kısmından Pes2021.exe uygulamasına sağ tıklayarak benzeşmeyi ayarlayı seçin ve CPU 0 devre dışı bırakın (sadece CPU 0).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı