Ryzen 5 3600 vs Intel i5 10400F

Bütçe ile ilgisi nasıl yok? Yakın fiyatlarda seçebileceğin bir sürü işlemci+anakart kombosu var. İllaki ikisinden biri olsun, bütçe fazla önemli değil ama orta seviye anakart alacağım diyorsan Ryzen 3600 alabilirsin. 10400F'e Z490 gibi üst seviye bir anakart almadığın sürece 3600 daha performanslı.

Ryzen 5 3600 için bu anakart nasıl?

Aşırı pahalı onun yerine bunu al çok iyi bir anakarttır https://www.hepsiburada.com/gigabyt...Blt08D5sf0kZg8eCjzD2N5uMfqvyd0TBoCR_EQAvD_BwE

Güzel anakarttır kendim kullanıyorum ama daha güncel ve biraz daha iyi anakart alınabilir bu bütçede.

Güzel anakarttır kendim kullanıyorum ama daha güncel ve biraz daha iyi anakart alınabilir bu bütçede.
Peki bu sistem nasıl? Fiyat performans odaklı düşünüyorum. Fiyata gelirsek 10.7 k 1 k indirim ile 9.7 k. Fiyat pek önemli değil bilindik incehesap itopya gibi sitelerde 9 k ya rahat bulunur. Parçaların uyumluluğu için vatan da çalışan arkadaşlar yardımcı oldular. Sizinde önerinizi almak isterim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210614_145012.jpg
    IMG_20210614_145012.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 27
Peki bu sistem nasıl? Fiyat performans odaklı düşünüyorum. Fiyata gelirsek 10.7 k 1 k indirim ile 9.7 k. Fiyat pek önemli değil bilindik incehesap itopya gibi sitelerde 9 k ya rahat bulunur. Parçaların uyumluluğu için vatan da çalışan arkadaşlar yardımcı oldular. Sizinde önerinizi almak isterim.
Alınmaz, klasik Vatan. O fiyata daha iyi sistemler toplanır. Konu açın bütçe belirtin hazır sistem önerisi yapalım.

Çok ikilemde kaldım arkadaşlar. Oynayacağım oyun Valorant. Sistem toplayacağım. Ekran kartım GTX 1650 Super veya GTX 1660 olacak. Sizce hangi işlemciyi tercih etmeliyim? Ryzen 5 3600'un Valorant'ta multitraider ayarı ile FPS arttırdığını da söylemek istiyorum.
Konuya hakim olan arkadaşlar sebebi ile cevabını söylerseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.

10400F.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı