Asus Rog Strix B450-E Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3600MHz CL16 1.35V Dual Kit RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Eski nesil duruyor, nostalji oldu biraz. Benim yaşım 15 ama siz daha iyi bilirsiniz yeşil PCB üzerine bellekleri. Ben DDR2 neslini yakalayamadım ancak uzun dönem DDR3 kullandım. Araştırmalarıma göre Mushkin, zamanın O.C canavarlarından bir tanesiymiş ve ünlü bellek üreticileri ile anlaşmaları varmış. Bu ürünü görmemi sağlayan @Motionless IN White Hocam'a çok teşekkürler.
Eski nesil duruyor, nostalji oldu biraz. Benim yaşım 15 ama siz daha iyi bilirsiniz yeşil PCB üzerine bellekleri. Ben DDR2 neslini yakalayamadım ancak uzun dönem DDR3 kullandım. Araştırmalarıma göre Mushkin, zamanın O.C canavarlarından bir tanesiymiş ve ünlü bellek üreticileri ile anlaşmaları varmış. Bu ürünü görmemi sağlayan @Motionless IN White Hocam'a çok teşekkürler.
Aynı fikirdeyim, keşke bu tür ürünlerde Çinli merdiven altı mühendislerle anlaşsalar, adamlar her türlü işe ne yakışır buluyor, milletin gözünü iyi boyuyorlar ve ortalıkta Rampage, Frisby gibi ürünler çok satılıyor