Ryzen 5 3600X ile RTX 2080 Ti besleyebilir mi?

Gökdeniz Uygun

Kilopat
Ryzen 5 3600X ile sistem toplamaya karar verdim corona falan bir atlatabilirsek ondan sonra kasım gibi toplayacağım. Şu an topladığımda RX570 ile kullanacağım fakat seneye RTX 2080 Ti yurtdışından yakınım getirceğinden işlemciyi değiştirmek istemiyorum. Şimdi Ryzen 5 3600X ile 2K ve 4K çözünürlük ile ben bu canavarı besleyebilir miyim?

Aynı konuyu daha önce açmışsınız.

Aynı konuyu daha önce açmışsınız.

Farkına şimdi vardım kaldırıyorum :)

Kardeşim.

Tam 8 dakika sonra açmışsın, unutma şansın olması için son derece alzheimer olman gerekiyor. Neyse yine de sen bilirsin.

Kardeşim mobilden yazdım ve internetim kötü olduğu için yüklendi sandım ve çıktım. Bir konunun sizlere gelmesi için bir süre geçmesi lazım ve önceki konu bende gözükmediği için yeniden açma ihtiyacı duydum bir şeyi abartmanın bir alemi yok ben burada sorumun cevabını arıyorum böyle sidik yarışı yapacaksınız konuyu terkeder gidersiniz ben 1 puan cezamı aldım okey uzatmayın :)

Kardeşim.

Kardeşim mobilden yazdım ve internetim kötü olduğu için yüklendi sandım ve çıktım. Bir konunun sizlere gelmesi için bir süre geçmesi lazım ve önceki konu bende gözükmediği için yeniden açma ihtiyacı duydum bir şeyi abartmanın bir alemi yok ben burada sorumun cevabını arıyorum böyle sidik yarışı yapacaksınız konuyu terkeder gidersiniz ben 1 puan cezamı aldım okey uzatmayın :)
Bu şekilde yaptığım ironiyi bile ciddiye alacağını bilseydim hiç yazmazdım. Bu şekilde noktalama işareti kullanmayıp ve büyük harflere dikkat etmezseniz, 1 puanlık cezaya muhtaç kalırsınız. İyi akşamlar.

Bu şekilde yaptığım ironiyi bile ciddiye alacağını bilseydim hiç yazmazdım. Bu şekilde noktalama işareti kullanmayıp ve büyük harflere dikkat etmezseniz, 1 puanlık cezaya muhtaç kalırsınız. İyi akşamlar.

Kardeşim anlatamıyorum galiba yukarıdaki arkadaşta bahsetmiş 2 konu açtığımı ve bende tamam bende hata diyerek kapattım. Lakin senin alzheimer benzetmen benim hiçte hoşuma gitmedi ve bende bu üslupla belirttim. 1 puanlık ceza mevzusu ise aynı konudan 2 tane açtığım için. Senin ironin bir başkasının hoşuna gider benim gitmez bunu düşünerek yazman gerekir. Size de iyi akşamlar.

Kardeşim anlatamıyorum galiba yukarıdaki arkadaşta bahsetmiş 2 konu açtığımı ve bende tamam bende hata diyerek kapattım. Lakin senin alzheimer benzetmen benim hiçte hoşuma gitmedi ve bende bu üslupla belirttim. 1 puanlık ceza mevzusu ise aynı konudan 2 tane açtığım için. Senin ironin bir başkasının hoşuna gider benim gitmez bunu düşünerek yazman gerekir. Size de iyi akşamlar.
Kırdıysam kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı