Ryzen 5 3600X RTX 2060 sistem toplama

Bütçe
9,000₺ max.
RGB, İngilizce dilindeki red-green-blue yani kırmızı-yeşil-mavi renkleridir. RAM’in üst kısmından da bu renkler sürekli yanıp yanıp sönecektir. Tamamen görsellik için yani. Haliyle daha pahalı oluyor. Bence gereksiz ama. Ryzen işlemciler 3000 MHz ve üstü RAM’lerle çok iyi çalışıyor. Ryzen sistem toplayacaksanız aklınızda bulundurun. Bütçeniz biraz daha fazla olsaydı 3200-3600 bile önerebilirdim.
bulduğum güzel değil mi işte

Anakart ile uyuşmama gibi bir durum söz konusu değil. Anakart DDR4 RAM destekliyor, RAM’iniz de DDR4. Attığınız RAM iyidir, alabilirsiniz ama bakıyorum da farklı farklı sitelerden almaya başlamışsınız.

ATX anakart mATX anakarttan boyut olarak daha büyüktür. mATX bir anakart ATX kasaya sığabilirken ATX anakart mATX bir kasaya sığmaz.
Ben attım, evet. Ama güzel bir sistem. SSD’yi Kingston A2000 250 GB NVMe alın. Diğer bileşenlere karışmayın.

bu değil mi ben buna bakıyordum şu ana kadar
iki defa sistem attınız biri tamamen sinerjiden biri de karışıktı hangisi

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (58).png
    Ekran Görüntüsü (58).png
    78,7 KB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı