Ryzen 5 3600X + RX 5700XT sistem FPS düşüşü

çok teşekkür ederim fakat denilenleri uyguladım ben şu anda kartı elimden çıkarmaya çalışıyorum ama yeni olduğum için konu açamıyorum 2. el alım satımda
Karti satma cok kayiba ugrarsin. Karti alali ne kadar oldu. (TELDE TURKCE KLAVYE YOK YAZAMİYORUM AVRUPA VERSİYON)

Başka oyunlarda test ettiniz mi ? Bence satmanıza gerek yok biraz daha idare edin ve rtx 3000 serisinin çıkmasını bekleyin aldığınız fps değerleri gayet normal bence rtx 2070supere geçerseniz çok fps farkı olmaz tahmini 5 fps falan genede bi testlere bakın illa geçicem derseniz siz bilirsiniz fakat değerler gayet normal gibi duruyor.

Karti satma cok kayiba ugrarsin. Karti alali ne kadar oldu. (TELDE TURKCE KLAVYE YOK YAZAMİYORUM AVRUPA VERSİYON)
2 hafta falan olmustur
Başka oyunlarda test ettiniz mi ? Bence satmanıza gerek yok biraz daha idare edin ve rtx 3000 serisinin çıkmasını bekleyin aldığınız fps değerleri gayet normal bence rtx 2070supere geçerseniz çok fps farkı olmaz tahmini 5 fps falan genede bi testlere bakın illa geçicem derseniz siz bilirsiniz fakat değerler gayet normal gibi duruyor.
diğer oyunlarda prblem yok benim canımı sıkan dengesiz olması yani her güncellemeden sonra mutlaka sorunlar oluyor sürekli version düşürüyorum mecburen 8500 sisteme verip sorun yaşamak koyuyor insana

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı