Ryzen 5 3600X Sistem Nasıldır?

İşaretli olanlar senin seçtiklerin ise(site hakkında çok bilgi sahibi değilim), anakartın VRM'i işlemci için yetersiz gelecektir. SSD sağlık problemi olan yani kronik sorunlu bir SSD, ekran kartı için söylenilecek ise ASUS ROG sınıfında bile AMD tarafında sınıfta kalmış bir firma yani TUF daha sıkıntılı olacaktır.

İşaretli olanlar senin seçtiklerin ise(site hakkında çok bilgi sahibi değilim), anakartın VRM'i işlemci için yetersiz gelecektir. SSD sağlık problemi olan yani kronik sorunlu bir SSD, ekran kartı için söylenilecek ise ASUS ROG sınıfında bile AMD tarafında sınıfta kalmış bir firma yani TUF daha sıkıntılı olacaktır.

Asus neden AMD tarafında sınıfta kalmış ?

SSD kronik sorunlu güç kaynağı hakkında yorum yapamayacağım bunlar dışında iyi bir sistem. Alırken yanında James Donkey 710 almanızı da öneririm iyi fiyata veriyorlar.

Bende 4 tane Adata var. Bir buçuk yıldır kullanıyorum. Kronik sorunu olduğunu sanmıyorum.

B450 anakart serisinde VRM konusunda, ekran kartı serisinde ROG ya da TUF farketmeksizin ısınma konusunda birçok sorun bulabilirsin. Hatta kendileri bile kabul edip, ROG serisinde birçok ürünü RMA raporu ile geri aldı.

Bende sorun yokta 1.5 senedir ondan sordum. (Asus Tuf B450 plus gaming)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı