Ryzen 5 3600X sistem restart atıyor

Öncelikle çok geçmiş olsun. Doğrudur sorunumuz çözüldü sorun işlemcide cıktı işlemciyi değiştirdiler. Umarım biran önce sizinde sorununuz çözülür.
Teşekkür ederim 5 ocak ta verdim vatan bilgisayara nerdeyse tüm parçalar değişti.. tek tek denendi işlemci 4 5 sefer servise gitti her seferin de işlemci de sorun yok diye geri geldi. Bakalım dün tekrar gönderdiler işlemciyi iade talebiyle. İnşallah değişim olur

Kernel Power 41 63ten dolayı bende aynı restart problemi ile karşı karşıyaydım 05.03.2020'de teslim ettim sistemi. Ve yeni aldığım bir ürün olduğu için sorunlu parçayı direkt değişim yaparız, servise gitmesine bile gerek yok dediler. Sıkıntı anakartta imiş. Bana kalırsa yanlış tespit PSU sorunlu veya CPU ama umarım onlar haklıdır bir daha uğraşmak istemiyorum çünkü. Bakalım neler olacak. Buradan birbirimizi bilgilendirirsek çok iyi olur aslında.

Kernel Power 41 63ten dolayı bende aynı restart problemi ile karşı karşıyaydım 05.03.2020'de teslim ettim sistemi. Ve yeni aldığım bir ürün olduğu için sorunlu parçayı direkt değişim yaparız, servise gitmesine bile gerek yok dediler. Sıkıntı anakartta imiş. Bana kalırsa yanlış tespit PSU sorunlu veya CPU ama umarım onlar haklıdır bir daha uğraşmak istemiyorum çünkü. Bakalım neler olacak. Buradan birbirimizi bilgilendirirsek çok iyi olur aslında.
Bende bugün endeks bilişimde ki testi yapan kişiyle birebir görüştüm işlemci 3 günlük testte kalmış hiç reset atmamış tekrar işlemciyi geri kargolamışlar. İşlemci vatan bilgisayara ulaşınca anakarta bios güncellemesi yapılması için yönlendirme yapılacakmış. Tekrar sonucu yazarım. Bu arada eski anakart ilk servise gittiğinde sağlamdı. İkinci gidişinde gigabyte türkiye anakartın arızalı olduğunu tespit edip iadeyi kabul etmiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı