Ryzen 5 3600X ve RTX 2070 Super sistem toplama

Emir Sarçiçek

Kilopat
Daha fazla  
1586953725382.png

Arkadaşlar böyle bir sistem düşünüyorum. Uyumluluk sorunu çıkar mı? Veya daha iyisi toplanabilir mi? SSD seçerken m Key diye bir şey var. Doğru mu seçtim acaba? Ve son olarak 650 Watt overclock için yeterli mi?
Ve bu işlemci için bu anakart iyi midir? Gelecekte ekran kartı ve işlemci değiştirsem sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 536480
Arkadaşlar böyle bir sistem düşünüyorum. Uyumluluk sorunu çıkar mı? Veya daha iyisi toplanabilir mi? SSD seçerken m Key diye bir şey var. Doğru mu seçtim acaba? Ve son olarak 650 Watt overclock için yeterli mi?
Ve bu işlemci için bu anakart iyi midir? Gelecekte ekran kartı ve işlemci değiştirsem sıkıntı çıkarır mı?

Sistemde anakart bu işlemci için çok abartı, SSD'nin ısınma sorunu var üzerindeki RGB blok yüzünden. Kasa hakkında hiçbir fikrim yok ama PSU'nun kaliteli olmadığını düşünüyorum. Bu sistemin daha iyisi toplanabilir. Eğer tek bir siteden alacaksanız Sinerjiyi öneririm. Sistem tek tek toplarsanız indirimlerle çok çok daha iyisini toplarsınız. 650W bu sistem için yetecektir ama aşırı fazla overclock yapacaksan daha yükseği gerekebilir. Son olarak gelecekte ekran kartını değiştirirsen sıkıntı olmaz ama işlemcini anakartına uygun almazsan sıkıntı çıkar.

@Sylveon size sistemi ayrı ayrı toplamada yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı