Ryzen 5 3600X ve RTX 2080 Super sistem ne kadar eder?

İçerlemiş gibisiniz, birkaç dakika önce diğer mesajlarda bahsedilenleri okuduktan sonra ifadeyi geri aldım eğer farkındaysanız. Ki bu kadar agresif olmanızı yaşınıza veriyorum, sakin olun. Gerginlik ömrü kısaltır. 😉

Yaşımı bilmeden yaşıma sallamandan anladığım kadarıyla insanları tanımadan yorumlayan, hemen karar veren birsiniz. ";)" Bu ifadeyi atınca kendini yücelttiğini de düşündün.

İçerleyen ben değilim, sizlersiniz. Elinde tahminen buna benzer bir kart var, yediremiyorsunuz fiyatların istediğiniz gibi olmasını değil mi?

Ha ayrıca, ifadeyi tam okumadan atman da ne kadar tez canlı olduğunu gösteriyor.

Yaşımı bilmeden yaşıma sallamandan anladığım kadarıyla insanları tanımadan yorumlayan, hemen karar veren birsiniz. ";)" Bu ifadeyi atınca kendini yücelttiğini de düşündün.

İçerleyen ben değilim, sizlersiniz. Elinde tahminen buna benzer bir kart var, yediremiyorsunuz fiyatların istediğiniz gibi olmasını değil mi?
Profilinizde belirtilen yaşı doğru girseydiniz, aksi durum beni ilgilendirmez. Bu kadar alıngan olmanız veya her şeye agresif davranmanız çok garip. Artık "Göz Ardı Et" listemde VIP yeriniz var.

Ha ayrıca, ifadeyi tam okumadan atman da ne kadar tez canlı olduğunu gösteriyor.
Diğer üyelerin yazdıkları doğrultusunda ifadeyi geri aldım, bir ifadeyi bu kadar sorun etmeniz de olgunluğunuzu belli ediyor zaten.

Sana göre nasıl bir fiyat biçilmeli?
Gayet aciklayici bir sekilde dedim zaten tek sorun 6 bin TL yazman diye ama?

14500 - 15000 eder boş yapanlara aldırış etmeyin :)
Itopyada 17 bin TLye 3070 5600x sistem vat sence o kadar eder mi bu sistem? Ayni ayarda sifiri o fiyatken. Sari sitede en ucuzu gordun diye bos yapmis mi olduk?

Profilinizde belirtilen yaşı doğru girseydiniz, aksi durum beni ilgilendirmez. Bu kadar alıngan olmanız veya her şeye agresif davranmanız çok garip. Artık "Göz Ardı Et" listemde VIP yeriniz var.

Diğer üyelerin yazdıkları doğrultusunda ifadeyi geri aldım, bir ifadeyi bu kadar sorun etmeniz de olgunluğunuzu belli ediyor zaten.
Akıl yaşta değil başta derler bilir misin? 16 Yaşıma girmek üzereyim, küçük bir yaş da değil ki :D

Bir ifadeyi bu kadar sorun ettiğimi mi düşünüyorsun gerçekten, helal sana ";)"
Gayet aciklayici bir sekilde dedim zaten tek sorun 6 bin TL yazman diye ama?

Itopyada 17 bin TLye 3070 5600x sistem vat sence o kadar eder mi bu sistem? Ayni ayarda sifiri o fiyatken. Sari sitede en ucuzu gordun diye bos yapmis mi olduk?

Konu sahibi arkadaş ikinci el satıyor, itopya ile niye karşılaştırıyorsun ki ? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı