Ekran kartı işlemci uyuşmuyor değil, uyumlu fakat daha dengeli yapılırdı. 3600X fazla yani, 3600 alırdın daha iyi ekran kartı alıp daha yüksek performans alırdın. Söylemek istediğim şey bu.
Sıkıntı mı peki? Hayır. Daha iyi işlemcin var, ileride ekran kartını yükseltirsin, daha iyi performans alırsın olur biter. Güle güle kullan.
Yani problemli bir ürün mü onu anlayamadım yoksa fiyatından dolayı mı?
MSI RX 580 Armor 8 GB nasıldır?
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx580-gaming-armor-8g-oc-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html Bu ekran kartı nasıldır?www.technopat.net
RX 570 cephesinde MSI Armor ısınan bir seri. Ama MSI 1660 ve RTX'lerde Armor serisini güncelledi. Hep bu problemleri, hem de fiyatından dolayı sıfır 2000 TL'ye ön araştırma yapmayan birisi tercih eder ancak. Öte yandan 1000 TL'ye uygun bir ekran kartı.
Yardımınız için çok teşekkür ederim. En iyisi ben bu sistemi toplayayım biraz kullanırım daha sonra ekran kartını yükseltirim diye düşünüyorum.
Ne demek, sonuçta sistemi alacak sizsiniz sadece bilgilendirme yapayım dedim. Bu fiyata çok iyi bir ekran kartı. Kullanan insanlar bu tarz problemler yaşamış diye belirtmek istedim. Ama sonra güncelleyecekseniz problem yok.
Cool* MasterTeşekkür ederim o zaman PSU olarak ilk sayfadaki cook Master PSU'yu alayım ve Crucial yerine diğer SSD'yi alayım çok teşekkür ederim yeniden herkese.
Teşekkür ederim o zaman PSU olarak ilk sayfadaki cook Master PSU'yu alayım ve Crucial yerine diğer SSD'yi alayım çok teşekkür ederim yeniden herkese.
Cool* Master
O PSU oldukça iyi ve fiyatı da güzel düşmüş. Bence de alın.
Ek olarak, daha hızlı ve hemen hemen aynı fiyatta bir SSD düşünebilirsiniz, indirimi iyi. Normalde 600-700 TL arası değişiyor.
Kingston KC2000 250GB 3000MB/1100MB/s NVMe M.2 SSD Fiyatı
Kingston KC2000 250GB 3000MB/1100MB/s NVMe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamamdır onu da listeye ekleyeyim.
Mesajı da sonradan düzenledim önerdiğim 250 GB'mış.
Caner Uncu'nun önerdiği SSD olabilir.
WD Blue 500 GB SSD 3D Nand Sata 2.5" 6 Gbps Fiyatı, Yorumları - Trendyol
WD 500gb Blue 3d Nand 2.5" Sata 6gbps Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
M.2 SSD isterseniz,
Şu an güzel bir indirimi olan NVMe SSD isterseniz,
KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma) | ITOPYA
KIOXIA EXCERIA 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma) En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BK-LRC10Z500GG8 ITOPYA'da.www.itopya.com
Kioxia exceria, Toshiba'nın bir markası.
En uygun fiyatlı ve performanslı SSD'ler şu an bu sitelerde.
1000 TL'ye 8 GB 256 Bit 23 ay garantili faturalı bir şekilde arkadaşımdan.