Ryzen 5 3600X ve RX 580 için PSU önerisi

Bütçe
200 - 400
Ekran kartı işlemci uyuşmuyor değil, uyumlu fakat daha dengeli yapılırdı. 3600X fazla yani, 3600 alırdın daha iyi ekran kartı alıp daha yüksek performans alırdın. Söylemek istediğim şey bu.

Sıkıntı mı peki? Hayır. Daha iyi işlemcin var, ileride ekran kartını yükseltirsin, daha iyi performans alırsın olur biter. Güle güle kullan.

Yardımlarınız için çooook teşekkür ederim. Acemilik olsa gerek. Şu an için bu sistemi toplayayım daha sonra dediğiniz gibi daha iyi bir ekran kartı ile desteklerim.

Yani problemli bir ürün mü onu anlayamadım yoksa fiyatından dolayı mı?

RX 580 cephesinde MSI ARMOR ısınan bir seri. Ama MSI 1660 ve RTX'lerde Armor serisini güncelledi. Hem bu problemi, hem de fiyatından dolayı sıfır 2000 TL'ye ön araştırma yapmayan birisi tercih eder ancak. Öte yandan 1000 TL'ye uygun bir ekran kartı. İş bütçeye kalıyor. 550-600 TL daha vermek fazla geliyor bana da dürüst olmak gerekirse. Ama avantajları da ona göre artıyor.

RX 570 cephesinde MSI Armor ısınan bir seri. Ama MSI 1660 ve RTX'lerde Armor serisini güncelledi. Hep bu problemleri, hem de fiyatından dolayı sıfır 2000 TL'ye ön araştırma yapmayan birisi tercih eder ancak. Öte yandan 1000 TL'ye uygun bir ekran kartı.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. En iyisi ben bu sistemi toplayayım biraz kullanırım daha sonra ekran kartını yükseltirim diye düşünüyorum.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. En iyisi ben bu sistemi toplayayım biraz kullanırım daha sonra ekran kartını yükseltirim diye düşünüyorum.

Ne demek, sonuçta sistemi alacak sizsiniz sadece bilgilendirme yapayım dedim. Bu fiyata çok iyi bir ekran kartı. Kullanan insanlar bu tarz problemler yaşamış diye belirtmek istedim. Ama sonra güncelleyecekseniz problem yok.

Ne demek, sonuçta sistemi alacak sizsiniz sadece bilgilendirme yapayım dedim. Bu fiyata çok iyi bir ekran kartı. Kullanan insanlar bu tarz problemler yaşamış diye belirtmek istedim. Ama sonra güncelleyecekseniz problem yok.

Teşekkür ederim o zaman PSU olarak ilk sayfadaki cook Master PSU'yu alayım ve Crucial yerine diğer SSD'yi alayım çok teşekkür ederim yeniden herkese.
Teşekkür ederim o zaman PSU olarak ilk sayfadaki cook Master PSU'yu alayım ve Crucial yerine diğer SSD'yi alayım çok teşekkür ederim yeniden herkese.
Cool* Master

Cool* Master

O PSU oldukça iyi ve fiyatı da güzel düşmüş. Bence de alın.

Ek olarak, daha hızlı ve hemen hemen aynı fiyatta bir SSD düşünebilirsiniz, indirimi iyi. Normalde 600-700 TL arası değişiyor.

Pardon 480 GB sanmışım, bu 250 GB.

O PSU oldukça iyi ve fiyatı da güzel düşmüş. Bence de alın.

Ek olarak, daha hızlı ve hemen hemen aynı fiyatta bir SSD düşünebilirsiniz, indirimi iyi. Normalde 600-700 TL arası değişiyor.

Tamamdır onu da listeye ekleyeyim.

Tamamdır onu da listeye ekleyeyim.

Mesajı da sonradan düzenledim önerdiğim 250 GB'mış.

Caner Uncu'nun önerdiği SSD olabilir.

M.2 SSD isterseniz,

Şu an güzel bir indirimi olan NVMe SSD isterseniz,

Kioxia Exceria, Toshiba'nın bir markası.

En uygun fiyatlı ve performanslı SSD'ler şu an bu sitelerde.

Mesajı da sonradan düzenledim önerdiğim 250 GB'mış.

Caner Uncu'nun önerdiği SSD olabilir.

M.2 SSD isterseniz,

Şu an güzel bir indirimi olan NVMe SSD isterseniz,

Kioxia exceria, Toshiba'nın bir markası.

En uygun fiyatlı ve performanslı SSD'ler şu an bu sitelerde.

Teşekkür ederim verdim siparişleri M.2 SSD birkaç ay sonra satın alırım herhalde.

1000 TL'ye 8 GB 256 Bit 23 ay garantili faturalı bir şekilde arkadaşımdan.

Eğer güvenilir bir arkadaşınızdan uyguna alıyorsanız sizin yaptığınız gayet mantıklı aslında. Yani tam olarak dengeli olmadığı doğru fakat ortada sorun yaratacak bir uyumsuzluk yok. Sadece 3600X yerine 3600 alıp ekran kartına ek bütçe çıkarabileceğinizi belirtmiş arkadaşlar, düz mantık düşününce evet haklılar. Fakat bu sizin hangi oyunları oynayacağınıza bağlı olduğu gibi arkadaşınızdan ucuza aldığınız ekran kartı sayesinde diğer bileşenleri daha kaliteli seçme imkanına sahipsiniz, bu büyük bir avantaj. Bu arada kasa modeli belirtmemişsiniz fakat 2-3 adet kaliteli fan ekleyin mutlaka aldığınız kasaya. O parçalar ısınırsa iyi performans vermezler.

Uzun lafın kısasaı RX580 ile başlayıp RTX3000 ve AMD'nin karşı hamlesini beklemek mantıklı bana sorarsanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı